KESÄTYÖ: MYYNTINEUVOTTELIJA
Hartwall

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020

Millaisia tehtäviä tarjoamme?

Myyntineuvottelijana pääasiallinen tehtäväsi on toteuttaa aktiivista puhelimitse tapahtuvaa myyntityötä joko päivittäistavarakaupan tai ravintolapuolen asiakkaiden kanssa. Tehtäviisi kuuluvat myös kampanjoiden toteuttaminen, asiakastuki, palautteiden käsittely sekä erilaiset myynnin tuen tehtävät. Toimit tiiviissä yhteistyössä useiden sidosryhmien kanssa kuten myyntitiimit, asiakkaat ja kuljetussuunnittelu.

Millaisia työntekijöitä etsimme?

Tehtävässä menestyminen edellyttää vähintään 18-vuoden ikää, kokemusta myyntitehtävistä ja oikeanlaista asennetta. Työskentelytyyliltäsi olet myyntihenkinen, oma-aloitteinen, huolellinen ja omaksut nopeasti uusia asioita sekä sinulla on hyvä paineensietokyky. Tiimin jäsenenä olet joustava, luotettava ja yhteistyökykyinen. Osaat käyttää yleisimpiä toimisto-ohjelmia ja työskentelet luontevasti puhelimessa sekä hallitset erityyppisiä asiakaspalvelutilanteita. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Eduksi katsomme kaupallisen alan koulutuksen, voit myös olla opintojen alkuvaiheessa.

Työaika ja kesto

Työaika sijoittuu porrastetusti arkisin klo 8:00 – 17:00 väliselle ajalle.

Kesätyö alkaa toukokuun aikana ja jatkuu elokuun loppuun saakka.  Ilmoitathan hakemuksessasi ajankohdan, jolloin voit aloittaa kesätyöt.

Mitä tarjoamme sinulle?

Haluamme antaa positiivisen kesätyökokemuksen tarjoamalla mielekästä työtä ja arvokasta työkokemusta. Kesätyöntekijät ovat meille erityisen tärkeitä, joten olemme sitoutuneet noudattamaan hyvän kesätyön periaatteita. Osallistumme jo yhdeksättä kertaa Vastuullinen kesäduuni -kampanjaan. Meille on ominaista hyvä ilmapiiri, tehokas ja mukava tiimityö. Annamme kattavan perehdytyksen tehtävään ja mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti. Lisäksi tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen sekä kattavat henkilöstöedut.

Lisätietoja & hakeminen

Lisätietoja näistä tehtävistä antaa tiiminvetäjä Tiina Sepponen, p. 040-7740079 28.02. klo 10 - 11 ja 03.03. klo 10 - 11.

Jätä hakemuksesi viimeistään 15.3.2020.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot