KESÄTYÖ - Myyntiassistentti
Experis

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.4.2021


PetterSteel Oy on vuonna 2008 perustettu rakennuspellityksen kokonaisvaltainen palveluyritys. Valmistamme peltilistat ja -osat mittoihin tehtynä muutamassa päivässä tarvitsemaasi paikkaan toimitettuna niin kotimaahan kuin ulkomaillekin. Pääkonttorimme ja tehtaamme sijaitsee Kuopiossa, muut toimipisteemme Jyväskylässä, Tampereella sekä Helsingissä. PetterSteelin kasvu pohjautuu alan perinteisten toimintamallien kyseenalaistamiseen ja uudistamiseen liiketoiminnallisesti kestävällä tavalla. Lisätietoja www.pettersteel.fi

Haemme nyt asiakkaallemme PetterSteel Oy:lle kesäksi reipasta

MYYNTIASSISTENTTIA

huolehtimaan tilausten vastaanotosta ja käsittelystä. Tehtävässä vastaanotat tilauksia pääasiassa puhelimitse ja sähköpostitse, mutta silloin tällöin asiakkaat voivat piipahtaa myös paikan päällä toimistolla. Tehtävä vaatii tarkkuutta, keskittymiskykyä ja sujuvia tietoteknisiä taitoja. Geometrisesta hahmotuskyvystä on etua tehtävän hoidossa.

Työt alkavat sopimuksen mukaan huhtikuu-toukokuun aikana ja kestävät noin elokuun puoliväliin saakka. Viikoittainen työaika on 25-37,5 tuntia ja toivomme sinulta löytyvän joustavuutta työaikojen suhteen. Työaikasi sijoittuvat kuitenkin arkipäiviin klo 8-16 välille.

Mikäli kesätyöpaikka on vielä haussa, nappaa tästä itsellesi hyvää työkokemusta mukavassa työyhteisössä!

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimithan ripeästi ja hae viimeistään 19.4.2021 mennessä osoitteessa www.manpower.fi. Lisätietoja tehtävästä antavat Senior Consultant Tiina Venäläinen p. 050 300 4372 tai tiina.venalainen@manpowergroup.fi tai Recruitment Consultant Emma Montell p. 040 775 3231 tai emma.montell@manpowergroup.fi

Experis on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1441619
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu, Toimistotyö
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Tuntityö
  • Hakuaika päättyy: 21.4.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Tiina Venalainen
  • Sijainti: Kuopio, Pohjois-Savo