(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö myynnin parissa
Promotion Point

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020

HAKU OSAKSI KESÄN PARASTA TIIMIÄ ON TAAS AUKI!

Haemme kesätyöntekijöitä kaikkiin tiimeihimme kesä-elokuun ajalle 2020. Teemme töitä tunnettujen brändien kanssa: kukapa ei tunnistaisi Helsingin Sanomia tai Heleniä? Niinpä. Teemme töitä tiimeissä näyttävillä ständeillä eri puolilla Tamperetta ja sen lähiseutuja. Työssäsi pääset kontaktoimaan uusia ihmisiä ja kehität neuvottelutaitojasi päästessäsi myymään asiakkaan tarpeisiin parhaiten sopivia tuotteita ja palveluita!

Tunnetut brändit ja kattava koulutus
Voit liittyä kesän ajaksi joko Helsingin Sanomien tai Helenin tiimiin! Kerrothan meille, mistä tuotteesta olet eniten kiinnostunut. Oli tuotteenasi sitten sanomalehdet tai sähkö, niin tarjoamme sinulle kattavan koulutuksen ja perehdytyksen tiimisi tuotteeseen.

Kannustava palkka, johon voit itse vaikuttaa
Meillä onnistumisista myös palkitaan - konkreettisesti! Sinulla on itsellä täysi valta siihen, kuinka paljon saat palkkaa. Mitä enemmän myyt, sitä enemmän sinulle maksetaan! Aika yksinkertaista, eikö? Emme kuitenkaan odota kenenkään olevan mestari aloittaessaan, minkä vuoksi meillä on tukenasi takuupalkka vielä harjoitellessasi myynnin ammattilaiseksi.

Inspiroiva ja energinen työyhteisö
Meillä työntekijät ovat osa kannustavaa ja lämminhenkistä työympäristöä, jossa kaikilla on nimi ja persoona. Meillä menestyy moni taustasta riippumatta: Olit sitten uraasi aloitteleva myyjä, huippu-urheilija, asiakaspalvelun ammattilainen tai opiskelija, Promotion Pointilta voit löytää oman paikkasi! Työyhteisömme on parasta laatua myös kesän 2019 Vastuullinen kesäduuni-tutkimuksen perusteella. Emme siis liioittele!

Joustavat työvuorot
Työvuoroja meillä on joustavasti eri aikoina. Voit tehdä aamu- ja iltavuoroja jokaisena päivänä viikosta. Pidämme työvuorot noin 6 tunnin mittaisina, jotta energiatasot pysyvät kohdillaan ja aikaa jää tällöin myös kesästä nauttimiseen. Toivomme, että sinulla on halua ja aikaa tehdä 4-5 työvuoroa viikossa.

Helppo hakuprosessi
Voit soittaa rekrytoijallemme Roosalle, puh. +358 40 6260 692, laittaa Whatsappilla esim. pienen videohakemuksen tai lähettää hakemuksesi alla olevalla lomakkeella. Käsittelemme hakemuksia koko ajan ja teemme päätökset uusista kesäkavereista jo pian, joten toimi heti!

Voit myös tutustua meihin lisää Instagramissa @promotionpoint 
#welovepromotionpoint #kysymitävaanmyyjiltä #kesätyö2020