(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö: Myyjiä myyntipisteille (Turku)
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.4.2018

Oletko energisen positiivinen ja nautit ihmisen kohtaamisesta päivittäin? Haluatko auttaa ihmisiä löytämään juuri ne oikeat Elisan tarjoamat tuotteet ja palvelut? Olet sopivan myyntihenkinen tyyppi?

Haemme nyt kesätyöntekijöitä Elisan myyntipisteille myyjän tehtäviin Turun alueelle!

Tee nopea pikatesti, että olisiko kesätyö myyjänä Elisan myyntipisteellä sopiva juuri sinulle:

  • Olet positiivisesti myyntihenkinen?
  • Sinulla on tavoitteellinen ote työntekoon?
  • Olet ulospäinsuuntautunut ja sosiaalinen tyyppi?
  • Olet valmis oppimaan uutta ja kehittymään työssäsi aina paremmaksi?
  • Sinulta löytyy joustavuutta, pystyt tekemään tarvittaessa myös ilta- ja viikonloppuvuoroja?
  • Olet täysi-ikäinen, siis yli 18 vuotias?

Jos nyökyttelit mahdollisimman monessa kohtaa, niin olet vahvasti sellainen tyyppi, jolle voisimme tarjota mahdollisuuden päästä kesätöihin myyjäksi Suomen parhaaseen työpaikkaan - Elisalle!

Tarjoamme Sinulle hyvin palkattua kesätyötä myynnin parissa, jossa on lisäksi kannustava palkkaus (ICT alan mukainen tuntipalkka + provisiot) sekä muut herkulliset työsuhde-edut. Tukenasi työssäsi on ammattitaitoiset kollegat, jotka jeesaavat sinua ja kannustavat saavuttamaan tavoitteet.

Tässä tehtävässä myyt Elisan laadukkaita tuotteita ja palveluita hyvillä kauppapaikoilla sijaitsevilla myyntipisteillämme kauppakeskuksessa vieraileville asiakkaillemme. Työajat ovat vaihtelevia, joten toivomme että olet joustava ja voit ottaa työvuoroja vastaan myös viikonloppuisin. Työt jatkuvat elokuun 2018 loppuun saakka. Osalle kesätyöntekijöistä tarjoamme mahdollisuuden jatkaa syksyllä, vaikkapa opintojen ohella

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Pialta (arkisin klo 10 - 15 välillä: puh. 0505552626 tai pia.haapaniemi@elisa.fi) tai Elisan rekrytointitiimistä (rekrytointi@elisa.fi).

Täytä hakemus ja kerro siinä lisää itsestäsi, niin jatkamme mahdollisesti keskusteluja videohaastattelun muodossa mahdollisimman pikaisesti. Koulutus kesätyöntekijän tehtävään alkaa toukokuun alkupuolella.