KESÄTYÖ: MYYJÄHARJOITTELIJA
KSS Energia Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 27.1.2021

Haluatko mukaan kuluttajamyyntitiimimme? Haemme kesän ajaksi yhtä myyjäharjoittelijaa kohtaamaan nykyisiä ja tulevia asiakkaitamme puhelimitse eli tekemään ns. outbound -puhelintyötä Kouvolasta käsin.

Mikäli koronatilanne helpottaa, työhösi kuuluu myös osallistumista KSS Energialaisena erilaisiin tapahtumiin Kymenlaaksossa ja mahdollisesti ständillä työskentelyä kauppakeskuksissa. 

Olethan aktiivinen, hymyilevä, myyntihenkinen ja sinulla on positiivinen asenne työntekemiseen. Arvostamme sitä, että olet ulospäin suuntautunut ja osaat ennakkoluulottomasti kohdata erilaisia ja eri-ikäisiä ihmisiä. Mikäli korona helpottaa työssäsi olet myös tapahtumissa ja kauppakeskuksissa myymässä ja markkinoimassa tuotteitamme ja palveluitamme sekä teet sopimuksia.

Sinulla on ajokortti ja opiskelet mahdollisesti ammattikoulussa 2-3 vuosikurssilla tai AMK:ssa 1-4 vuosikurssilla.

Toivomme, että olet käytettävissä toukokuun alkupuolelta elokuun loppuun. Tukikohtasi sijaitsee Kouvolan keskustassa hyvien liikenneyhteyksien päässä, osoitteessa Hovioikeudenkatu 3.

Hakuaika tähän tehtävään päättyy sunnuntaina 7.3.2021.

Lisätietoa työtehtävästä saat rekrytointi@kssenergia.fi

**

Otamme kesätyöhakemuksia vastaan ainoastaan sähköisen hakujärjestelmämme kautta. Täytäthän hakemuksen kohdat huolellisesti. Voit halutessasi jättää myös CV:n tai vapaamuotoisen hakemuksen liitteeksi. Ilahdumme myös valokuvastasi ja/tai esittelyvideostasi.

Laitathan meille viestin rekrytointi@kssenergia.fi, jos kohtaat ongelmia sähköisen hakujärjestelmämme kanssa. Antamiasi tietoja käsitellään luottamuksellisesti. Kesätyöhakemuksia emme rekrytointipäätöksen jälkeen säilytä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot