(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö: Myyjä, myyntipisteet (Lahti)
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2020

Oletko positiivisen energinen ja nautit ihmisten kohtaamisesta päivittäin? Haluatko auttaa ihmisiä löytämään juuri ne oikeat Elisan tarjoamat tuotteet ja palvelut? Haluatko kasvaa hyväksi myyjäksi hyvässä seurassa? 

Meidän energinen myyntipistetiimi etsii nyt kesätyöntekijöitä myyjän tehtäviin Elisan myyntipisteille Lahden alueelle! 

Pääset myymään Elisan laadukkaita tuotteita ja palveluita kauppakeskuksissa ja seillä missä ihmiset liikkuvat. Meidän opeissa pääset kasvamaan myynnin ammattilaiseksi ja hiomaan myyntispiikkisi kuntoon maan kovimpien myyjien kanssa yhdessä Suomen parhaista työpaikoista! Tarjoamme kilpailukykyisen palkan (ICT alan mukainen tuntipalkka + hyvät kannustepalkkiot), rennon ja joustavan työympäristön sekä muut herkulliset työsuhde-edut. Työtä tehdään hyvällä fiiliksellä aina yhdessä. Tukena työssäsi ovat ammattitaitoinen esimies ja kollegat, jotka yhdessä kannustavat sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Jotta päätöksenteko meidän timanttiseen myyntitiimiin liittymisestä olisi vieläkin helpompi, käy kurkkaamassa Kesäksi Elisalle? -osio kesätyösivuillamme ja selvitä oletko sinä ja Elisa täydellinen match! Vilkaise video, niin myyjän homma myyntipisteellä avautuu enemmän. Myös Hesarissa kerrottiin miten hyväksi myyjäksi kasvetaan.

Työajat ovat vaihtelevia, joten toivomme että olet joustava ja voit ottaa työvuoroja vastaan myös viikonloppuisin. Kesätyöt jatkuvat syyskuun 2020  loppuun saakka. Tarjoamme osalle kesätyöntekijöistämme mahdollisuuden jatkaa syksyllä, vaikkapa opintojen ohella. Tehtävässä vaaditaan täysi-ikäisyyttä ja moitteettomia luottotietoja.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Mathiakselta joko puhelimitse 0504440181(maanantaista keskiviikkoon klo 12-15 välillä) tai sähköpostitse mathias.forssas@elisa.fi.

Laita hakemusta tulemaan, lähetä samalla videotervehdys ja kerro siinä lisää itsestäsi, niin pääsemme mahdollisesti jatkamaan keskusteluja haastatteluiden merkeissä.  Jos voit aloittaa jo aiemmin keväällä, niin kerrothan siitä hakemuksessasi.
 
 #livetolearn #elisalainen #valitsetulevaisuus