(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö: Myyjä, myymälät (Oulu)
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2020

Kesätöitä etsimässä? Tule meille Elisalle kesätöihin myyjäksi!

Nyt on tarjolla jälleen huippuhyviä kesätöitä rennossa seurassa Elisan myymälöissä! 

Haemme innokkaita ja reippaita kesätyöntekijöitä myyjiksi Oulun myymälään kesäksi tai mielellään pidemmäksikin aikaa.

Kesähommasi tulee olemaan asiakkaiden auttaminen ja juuri heille sopivien Elisan tuotteiden ja palveluiden tarjoaminen laajasta valikoimasta. Jos sinulla on rohkeaa otetta tekemiseen ja kokemusta asiakaspalvelusta, niin meillä sinusta kehittyy myös myynnin ammattilainen. Saat tukea työhösi sekä esimieheltäsi että kollegoiltasi, jotka yhdessä kannustavat sinua.

Me Elisalla innostamme toisiamme tekemään parhaansa, laitamme itsemme likoon ja pidämme pientä pilkettä silmäkulmassa. Tarjolla on rennon työympäristön lisäksi hyvä palkka (yli 12,80 euroa/tunti sekä mahdollisuus hyvään kannustepalkkioon), sekä muita herkullisia työsuhde-etuja! Uskomme ammattitaitoon ja osaamisen kehittämiseen, joten meiltä saat omaan kokemuspakkiisi Suomen parhaat myynti- ja asiakaspalvelutaidot!

Jos haluat mukaan timanttiseen joukkoomme, niin klikkaa alla olevaa linkkiä ja laita meille hakemusta ja kerro itsestäsi enemmän myös videon muodossa. Täällä sinut toivottaa tervetulleeksi tiimimme, jolla on rempseä yhdessä tekemisen meininki!

Voit kysyä lisää tehtävästä sähköpostitse satu.tikkanen@elisa.fi.

Koulutukset kesätyöhön alkavat huhti-toukokuun aikana ja jatkuvat pääosin elokuun 2020 loppuun saakka. Tarjoamme osalle kesätyöntekijöistä mahdollisuuden jatkaa syksyllä, vaikkapa opintojen ohella. Mikäli voit aloittaa kesätyöt jo aiemmin keväällä, niin kerrothan siitä hakemuksessasi.

Ps. Olethan jo täysi-ikäinen ja luottotietosi ovat kunnossa? Teetämme luottotietojen tarkistuksen ennen työsuhteen alkua.