Kesätyö: Myyjä, myymälä (Kajaani)
Elisa Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2021

Kiinnostaako kesätyöt yhdessä tutkitusti Suomen parhaista työpaikoista? Haluaisitko kasvaa erinomaiseksi asiakaskohtaamisten asiantuntijaksi hyvässä seurassa? Entä haluatko auttaa ihmisiä löytämään juuri ne oikeat Elisan tarjoamat tuotteet ja palvelut? 

Hienoa, jos nyökkäilit, sillä meidän myymälämme Kajaanissa etsii nyt kesätyöntekijää myyjän tehtäviin!

Haemme vahvistusta kesäksi 19.4.-31.8. väliselle ajalle - tai mielellään pidemmäksikin aikaa! Työtä on tarjolla 3-5 päivänä viikossa ja työvuorot sijoittuvat arkipäiville ja lauantaille myymälän aukioloaikojen mukaan. Aikaa jää iltaisin myös harrastuksille sekä muille kesän aktiviteeteille! ☀️

Tehtävänäsi tulee olemaan asiakkaiden auttaminen myymälässämme ja tartutkin innolla ja ilolla asiakkaan kysymyksiin löytäen niihin ratkaisut. Haluat palvella asiakasta erinomaisesti ja tarjoat juuri heille sopivia Elisan tuotteita ja palveluita laajasta valikoimastamme. 

Tehtävässä menestymisen avaimet ovat rohkea, positiivinen ja myynnillinen ote tekemiseen - eikä pieni kilpailuhenkisyyskään ole pahitteeksi. Etsimämme kesätyökaveri ei säikähdä pientä kiirettä, vaan pystyt keskittymään asiakkaaseen tarjoten hänelle odotukset ylittävää palvelua. Kykenet työskentelemään sujuvasti suomeksi ja katsomme muun kieliosaamisen eduksesi. Tehtävässä menestymistä avittaa aiempi kokemus asiakaspalvelu- ja myyntitehtävistä, mutta se ei ole edellytys. Meillä Elisalla jatkuva parantaminen ja oppiminen on vahvasti läsnä, minkä takia viihdyt meillä parhaiten, jos itsekin olet utelias oppimaan uutta. Tärkeintä onkin, että olet innokas hyppäämään mukaan timanttisten ammattilaisten joukkoon ja kasvamaan myyjänä! 

Tarjoamme sinulle kattavan ja käytännönläheisen perehdytyksen sekä tuen ammattitaitoisilta ja kannustavilta työkavereilta ja esihenkilöltä, jotta kesäsi meillä olisi mahdollisimman onnistunut. Elisalaisena sinulle on tarjolla rennon työympäristön lisäksi ICT-alan työehtosopimuksen mukainen tuntipalkka ja optio hyvään kannustepalkkioon sekä lisäksi myös muita herkullisia työsuhde-etuja! Uskomme ammattitaitoon ja osaamisen kehittämiseen, joten meiltä saat omaan kokemuspakkiisi Suomen parhaat myynti- ja asiakaspalvelutaidot.

💎 Me Elisalla innostamme toisiamme tekemään parhaamme, laitamme itsemme likoon ja pidämme pientä pilkettä silmäkulmassa. Jotta päätöksenteko liittymisestä iloiseen ja rentoon joukkoomme olisi vieläkin helpompaa, käy kurkkaamassa Kesäksi Elisalle? -osio kesätyösivuillamme ja selvitä, olisitko sinä ja Elisa täydellinen match!

Kiinnostuitko? Erinomaista! Kerro meille itsestäsi enemmän CV:n sekä lyhyen videoesittäytymisen muodossa. Haku päättyy 7.2., mutta kannattaa hakea heti, sillä etenemme sopivien hakijoiden kanssa jo hakuajalla. Lisätietoja voit kysyä myymäläpäälliköltä Teemu Lappalaiselta puhelimitse (0503008749) tai sähköpostilla teemu.lappalainen[at]elisa.fi. Odotamme innolla hakemustasi!

Ps. Teetämme tehtävään valitulle luottotietojen tarkastuksen sekä huumetestin ennen työsuhteen alkua. Edellytämme tehtävässä täysi-ikäisyyttä.

#youwillneverworkalone #elisalainen

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1414616
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät, Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 7.2.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Teemu Lappalainen (teemu.lappalainen (a) elisa.fi)
  • Puhelin: 0503008749
  • Sijainti: Kajaani, Kainuu