(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö: Myyjä (Hämeelinna)
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2018

Oletko energisen positiivinen ja nautit ihmisen kohtaamisesta päivittäin? Haluatko auttaa ihmisiä löytämään juuri ne oikeat Elisan tarjoamat tuotteet ja palvelut?

Haemme nyt Elisalle myyjiä Hämeenlinnaan kesäksi!

Tee pikatesti olisiko myyjän kesätyö sopiva juuri sinulle:

  • Olet täysi-ikäinen, siis yli 18 vuotias?
  • Olet positiivisesti myynti -ja palveluhenkinen?
  • Sinulla on tavoitteellinen ote työntekoon?
  • Olet ulospäinsuuntautunut ja sosiaalinen tyyppi?
  • Olet valmis oppimaan uutta ja kehittymään työssäsi yhä paremmaksi?
  • Sinulta löytyy joustavuutta, pystyt tekemään ilta- ja viikonloppuvuoroja?

Jos saat mahdollisimman monta rastia, niin olet vahvasti sellainen tyyppi jolle voisimme tarjota mahdollisuuden päästä myyjäksi Suomen parhaaseen työpaikkaan- Elisalle! Vilkaise video: Tume testaa mitä "Liittymämyyjän työ" on!

Tarjoamme Sinulle mielekkään vaihtelevaa kesätyötä myynnin parissa, jossa on kannustava palkkaus (ICT alan mukainen tuntipalkka + provisiot) sekä muut herkulliset työsuhde-edut. Tukenasi työssä on ammattitaitoinen huipputiimi, jossa kaveria autetaan ja kannustetaan saavuttamaan tavoitteet.

Työtehtäviisi kuuluvat myynti- ja asiakaspalvelutehtävät myymälässä, kuten Elisan laadukkaiden tuotteiden ja palveluiden myynti (matkapuhelimet, laajakaistat, liittymät, Elisa Viihde, jne.) ja niihin liittyvien kysymysten selvittäminen.

Työajat ovat vaihtelevia, joten toivomme että pystyt ottamaan työvuoroja vastaan myös muina myymälän aukioloaikoina. Viikoittaiset työtunnit- ja vuorot määräytyvät myymälän tarpeen mukaan. Osalle kesätyöntekijöistä voimme tarjota mahdollisuuden jatkaa syksyllä osa-aikaisena, vaikka opintojen ohella.

Aiempi kokemus myynnistä on iso plussa, joskin tärkein on asenne joka näkyy haluna kasvaa ja kehittyä myyjänä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tuukka (puh. 0456528778, tuukka.lahti@elisa.fi) sekä Elisan rekrytointi (rekrytointi@elisa.fi).

Täytä hakemus ja kerro siinä lisää itsestäsi, niin jatkamme mahdollisesti keskusteluja videohaastattelun muodossa.