(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö: Myyjä Elisan myymälään (Iisalmi)
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2019

Etsitkö kesäksi osa-aikaista työtä, jossa voit jatkaa syksyllä vaikkapa opintojen tai muiden töiden ohella?  Tai haetko lisäansioita muun työn ohelle?

Tarjoamme sinulle nyt mahdollisuuden aloittaa osa-aikaisessa työsuhteessa kesä/heinäkuussa ja jatkaa syksyllä osa-aikaisena myyjänä Elisan myymälässä toistaiseksi voimassaolevassa työsuhteessa.

Haemme MYYJÄÄ Iisalmeen Elisan myymälään.

Tehtävänäsi on myydä Elisan laadukkaita tuotteita ja palveluita uusille ja nykyisille kuluttaja-asiakkaille.

Odotamme sinulta:

  • Erinomaista palveluasennetta. Myyjän tehtävässä parhaiten menestyy henkilö, jolla on avoin mieli, sana hallussa ja hymy herkässä, myös kiireen keskellä.
  • Reipasta myyntihenkisyyttä. Pieni kilpailuhenkisyys ei ole pahitteeksi.
  • Osaat kuunnella ja keskustella luontevasti erilaisten asiakkaiden kanssa ja sopeudut erilaisiin palvelutilanteisiin, palvelusta myyntiin. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot sekä osaat katsoa asioita eri näkökulmista.
  • Olet kehittymishaluinen. Sinulla on halu oppia uutta ja haluat kehittyä paremmaksi omassa työssäsi.
  • Olet oma itsesi ja kanssasi on helppo työskennellä. Venyt loistaviin yksilösuorituksiin päästäksesi tavoitteisiin, muistaen kuitenkin että annat kaikkesi myös tiimisi eteen.
  • Toivomme, että voit aloittaa työt kesä/heinäkuussa ja jatkaa syksyllä osa-aikaisena

Me Elisalla tarjoamme sinulle tavoitteellisen työn, mukavat työkaverit, välittävän esimiehen, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä herkulliset henkilöstöedut!  Elisa tarjoaa työpaikkana ison talon edut yrittäjähenkisellä meiningillä ja on tutkitusti yksi Suomen parhaista työpaikoista. Linkin takaa voit tutustua myyjän työhön Elisassa. Ja somessa voit seurata arkeamme esimerkiksi Instagramissa, #elisalainen. 

Toimithan nopeasti – aloitamme hakemusten käsittelyn ja sopivien ehdokkaiden kontaktoinnin jo hakuaikana.

Jos kiinnostuit paikasta ja sinulla on siihen liittyen kysyttävää, niin ota yhteyttä  Anneen (anne.snellman-kumpulainen@elisa.fi). Hän kertoo sinulle mielellään lisää tehtävästä.

ps. Jos haluat erottua jo hakuvaiheessa muista hakijoista, niin voit jättää itsestäsi myös videoesittelyn.