(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö: Muuttomiehiä ja -naisia Martelalle
Martela Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2018
Martela Oyj
Martela-konserni kuuluu alansa johtaviin käyttäjälähtöisiä työympäristöjä tuottaviin yrityksiin Pohjoismaissa. Halu tarjota asiakkaille parhaita työympäristöjä on ohjannut toimintaamme jo seitsemänkymmenen vuoden ajan.
Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Martelan palveluille ja valituille tuotteille Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa valmistetuista tuotteista ja Suomessa työllistävästä toiminnasta. Parannamme työhyvinvointia samalla tilojen käyttöä tehostaen työympäristöjen lisäksi oppimisympäristöissä sekä hoivakohteissa. Liikevaihto oli vuoden 2015 lopussa 132,8 miljoonaa euroa ja vuoden 2015 keskimääräinen henkilömäärä 622.
Toimenkuva
Haemme energisiä ja ahkeria muuttoapulaisia Martelan kesäsesonkiin työskentelemään erilaissa muuttoprojekteissa. Työ on vauhdikasta ja monipuolista, kohteet erilaisia ja työporukka huippua!

Tunnit ja työpäivien määrä vaihtelee projektien mukaan. Käytettävyyskalenterin avulla pystyt kuitenkin itse määrittelemään milloin haluat työskennellä. Työ on joustavaa, vuorot sijoittuvat päiväsaikaan ja ruuhkahuiput kuun vaihteisiin. Sesonki alkaa jo toukokuussa, jatkuen ainakin elokuun loppuun saakka. Sinun ei tarvitse kuitenkaan olla joka päivä käytettävissä, joten tämä työ mahdollistaa myös lomailun, jos sellaista johonkin väliin kaipaa!
Odotamme sinulta
Etsimme ihmisiä, joilla on hyvä asenne ja reipas työote! Työ vaatii hyvää peruskuntoa, mutta aiempaa kokemusta muuttotöistä ei tarvitse olla. Työ vaatii täysi-ikäisyyttä sekä sujuvaa suomen kielen taitoa.
Muut tiedot
Tarjoamme joustavaa keikkatyötä, jossa voit itse vaikuttaa työaikoihisi, mukavan työyhteisön ja fyysistä kuntoa tukevan työn. Palkkaus on muuttopalvelualan työehtosopimuksen mukaan. Työt on mahdollista aloittaa oman aikataulun mukaan.

Hae tehtävää mahdollisimman pian täyttämällä VMP:n sähköinen työhakemus!
Kesto
1-3 kk
Lisätietoja
Maiju Holopainen, muuttopalvelu@vmp.fi, 0504648669
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 20.05.2018 mennessä.