Kesätyö – Mittausharjoittelijoita
Sweco

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.12.2021

Haemme
Mittausharjoittelijoita

Etsimme nyt harjoittelijoita Maastomittaus-tiimeihimme eri puolille Suomea. Pääset työskentelemään osana mittausryhmää monipuolisissa mittaustoimeksiannoissa ja erilaisissa ympäristöissä.

Työskentelemme mm. Raitiotieprojekteissa sekä koko rautatieverkon alueella vaihtelevissa projekteissa ja ympäristöissä. Mittaustehtäväsi voivat sisältää myös esimerkiksi erilaisia inframittauksia tie- ja katualueilla, maastomallimittauksia tai geodeettisia mittauksia. Työt ovat pääasiassa ulko- ja matkatöitä ja työalueena on koko Suomi.

Tulevana kesänä sinulla on mahdollisuus näyttää kyntesi ja kokeilla, löytyykö tulevaisuuden urasi meiltä! 

Mutkaton Sweco-porukka
Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman. Odotamme, että sinulla on uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen!

Swecolaisille on tärkeää päästä kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, sekä työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Olemme sitoutuneet Vastuullinen kesäduuni -kampanjan periaatteisiin ja jokavuotisissa kyselyissä kesätyöntekijämme ovat kiittäneet aidosti hyvästä ilmapiiristä ja työtehtävien mielekkyydestä. Meillä olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan riippumatta kokemusvuosista. Swecolla pääset hyödyntämään omaa osaamistasi ja esihenkilösi sekä työkaverisi tukevat sinua ja ammatillista kasvuasi: sinun ei tarvitse olla valmis asiantuntija. Kesätyöntekijöidemme yleinen tyytyväisyys on korkealla tasolla ja moni jatkaakin meillä tehtävissään kesän jälkeen.

Tutustu tarkemmin swecolaiseen työkulttuuriin: https://www.sweco.fi/ura/tyontekijalupaus/

Avaimia tehtävässä menestymiseen
Toivomme, että olet maanmittausalan opiskelija ja että sinulla on kokemusta mittaustöistä. Omaat perusmittalaitteiden (takymetrit ja GPS) ja alan ohjelmistojen (esim. 3D-Win ja Autocad) tuntemusta sekä mittaustekniikoiden hallintaa avustavasti.

Odotamme, että olet ahkera, vastuuntuntoinen, ennakkoluuloton ja yhteistyökykyinen. Otat vastuun työsi jäljestä ja olet kiinnostunut oppimaan uutta. Tehtäviin valittavilla tulee olla B-ajokortti.

Hakeminen
Voit tutustua meihin myös erilaisissa opiskelijatapahtumissa ja opiskelijamessuilla, tule tutustumaan Swecoon ja juttelemaan työntekijöidemme kanssa.

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja opintorekisteriotteesi meille alla olevan hakupainikkeen kautta. 

Kesätyöhakumme on avoinna 14.2.2022 asti mutta käsittelemme hakemuksia ja teemme valintoja jo hakuaikana, joten olethan nopea! Ilmoitathan hakemuksessasi, missä kaupungissa haluaisit työskennellä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1535586
  • Tehtäväalue: Rakennusala, Infrastruktuuri
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Hämeenlinna, Joensuu, Jyväskylä, Kajaani, Kemi, Kokkola, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Nivala, Oulu, Pietarsaari, Pori, Porvoo, Rauma, Riihimäki, Rovaniemi, Seinäjoki, Tampere, Turku, Vaasa, Vantaa, Varkaus
  • Lisätietoja antaa: Lisätietoja tehtävistä antaa: Janne Mikkonen (Etelä- ja Pohjois-Suomi), puh. 040 864 5236, janne.mikkonen(a)sweco.fi (lomalla vk 52-1). Katri Skön (Itä-Suomi), puh. 040 862 5042, katri.skon(a)sweco.fi (lomalla vk 51-1). Janne Rantala (Länsi-Suomi) puh. 040 862 6285, janne.rantala(a)sweco.fi (lomalla vk 52-1). Jouni Järvilehto (osastopäällikkö), puh. 040 866 1696, jouni.jarvilehto(a)sweco.fi  (lomalla vk 52-1)