(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö metsäpalveluissa
Metsä Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2020

KESÄTYÖNTEKIJÄKSI PUUNHANKINTAAN JA METSÄPALVELUIHIN!

Haemme kesäksi 2020 noin 60 kesätyöntekijää Metsä Groupin puunhankintaan ja metsäpalveluihin hankintapiireillemme eri puolille Suomea.

Huomaathan, että palkkaamme kesätyöntekijöitä myös tehtaillemme tuotannon ja kunnossapidon tehtäviin sekä muille tehtäväalueille, kuten talouden, myynnin ja markkinoinnin, asiakaspalvelun, tietohallinnon sekä T&K:n toimintoihin. Kaikki kesätyöhaut löydät Metsä Groupin verkkosivujen avoimista työpaikoista.

Millainen kesätyö sinua odottaa?

Puunhankinnan ja metsäpalveluiden kesätöitä on tarjolla kaikilla hankintapiireillämme Suomessa. Katso hankintapiirit kartasta. Kesätyöjaksot painottuvat kevääseen ja kesään eli vilkkaimpaan metsänviljelykauteen.

Puunhankinnan ja metsäpalveluiden kesätyöt liittyvät metsänhoitoon, puukauppaan, korjuuseen, logistiikkaan ja puun vastaanottoon mitta-asemilla. Tehtäviin kuuluu mm. taimilogistiikka, maastotarkastukset, erilaiset maasto- ja toimistotyöt, metsänhoidon tehtävät, korjuujäljen tarkastus ja puunostoon liittyvät tukitoimet. Harjoittelijamme osallistuvat aktiivisesti uudistustöiden suunnitteluun, ohjaukseen ja laadunseurantaan. Logistiikan tehtäviin kuuluvat mm. kuljetustilausten käsittely, toimitusten ohjaus ja valvonta, kuljetusten tilitykset, varastokierron valvonta sekä yrittäjien toiminnan laadunvalvonta. Mitta-asemilla tehtäviin kuuluu puun mittaukseen ja laadunvalvontaan liittyviä tehtäviä.

Työpäivät puunhankinnassa ja metsäpalveluissa ovat vaihtelevia, ja voimme luvata, että työssä oppii uutta joka päivä. Perusteellisen perehdytyksen jälkeen pääset suunnittelemaan työpäiviesi sisältöä ja tehtäviä itsenäisesti.

Mitä odotamme sinulta?

Puunhankinnan ja metsäpalveluiden tehtäviin haemme ensisijaisesti metsäalan opiskelijoita.

Tehtävien menestyksekäs hoitaminen edellyttää kykyä toimia itsenäisesti, reipasta otetta työtekoon sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Työ edellyttää myös mahdollisuutta oman auton käyttöön.

Miksi Metsä?

Meillä on katseet korkealla ja jalat tukevasti suomalaisessa metsässä. Tiedämme, että maailman parhaan uusiutuvan raaka-aineen, pohjoisen puun, älykäs ja kestävä käyttö on hyväksi maailmalle. Metsä Groupissa on vastuullinen yrityskulttuuri, joka luo turvallisen työympäristön meille jokaiselle. Tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet oppia ja kehittyä oman alasi huippuosaajaksi!  

Metsä Group on Suomen suurin puunostaja, jolle metsien vastuullinen ja kestävä käyttö on kunnia-asia. Ammattilaisemme tekevät yhteistyötä satojen metsänomistajien kanssa päivittäin. Olemme suunnannäyttäjä metsäalan digitalisaatiossa ja kestävän metsänhoidon edistämisessä, ja modernit työkalut ja järjestelmät takaavat meille hyvät edellytykset laajan metsänhoidon, puunhankinnan ja logistiikan tehtäväkentän hallintaan.

Näetkö itsesi Metsä-uralla? Ota siitä selvää!

Kesätyöhaku ja tehtäväalueet on kuvattu tarkemmin verkkosivuillamme. Sieltä löydät myös yhteystiedot yksiköihimme, joista voit tehdä tarkempia tiedusteluja sinua kiinnostavista tehtävistä.

Kesätyöntekijöidemme kokemuksiin aiemmilta kesiltä pääset tutustumaan Instagramissa hashtagillä #KesäMetsässä.

Hae kesäksi Metsään!

Täytä hakemus viimeistään perjantaina 28.2.2020 ja liitä mukaan ansioluettelosi. Merkitse hakulomakkeelle ne tehtäväalueet, joista olet eniten kiinnostunut sekä toivomasi kesätyöpaikkakunnat.

Käsittelemme hakemuksia ja valitsemme kesätyöntekijöitä tarjolla oleviin tehtäviin jo hakuajan kuluessa, joten hakemus kannattaa tehdä mahdollisimman pian. Tsemppiä hakuun!