(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö metallien talteenoton operaattorin ja prosessien selvitys- ja dokumentointitehtävissä
Terrafame Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2018

Metallien talteenotto

Tarjoamme tekniikan alan opiskelijoille kesätöitä kenttäoperaattorin vuorotyötehtäviin sekä opintojen loppupuolella oleville prosessien selvitys- ja dokumentointitehtäviin.

Kenttäoperaattorin tehtävät liittyvät tuotantoprosessin ohjaamiseen ja sen ylläpitoon. Tehtävässä on eduksi aiempi kokemus teollisista tuotantoprosesseista sekä kunnossapidosta. Työ on vuorotyötä.

Prosessien selvitys- ja dokumentointitehtäviin kuuluu metallien talteenottoprosessin päivittäinen seuranta ja raportointi sekä prosessin ajotavan ohjeistaminen ja työohjeiden päivittäminen yhteistyössä osaston muun henkilöstön kanssa.

Tehtävien menestyksekäs hoitaminen edellyttää oma-aloitteista ja vastuullista otetta työntekoon sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Arvostamme myös kykyä toimia itsenäisesti. Lisäksi edellytämme hakijoilta vähintään 18 vuoden ikää.

Aloitusajankohta ja työsuhteen kesto on sopimuksen mukaan.

Lisätietoa tehtävästä antaa osastoinsinööri Mika Löhönen, p. 040 569 9171.

 

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekry@terrafame.fi 18.3.2018 mennessä. Laita hakemuksesi liitteeksi ansioluettelosi sekä mahdollinen opintorekisteriote tähän mennessä suorittamistasi opinnoista. Otsikoi viestisi hakemasi tehtävän nimikkeellä.

Hakemusten käsittely ja valintaprosessi on käynnissä koko hakuajan.