(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö, Medicinal Chemistry yhdisteidenhallinta
Orion Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2021

Tehtävän kuvaus

Haemme laboranttia kesätöihin Medicinal Chemistry –yksikön kemian laboratoriotoimintojen yhdisteidenhallintaan Espooseen. Tulet työskentelemään osana yhdisteidenhallinnan tiimiä. Työtehtäviisi kuuluu tutkimusaineiden punnitus ja lähetys eri tutkimuksiin ja tutkimusainevaraston ylläpito sekä kemikaalien ja laboratoriotarvikkeiden tilaus ja vastaanotto. Kesätyön on suunniteltu alkavan toukokuussa ja kestävän 3-4 kuukautta.

Yksikön kuvaus

Yhdisteidenhallinta on osa Medicinal Chemistry-yksikköä, joka kuuluu Orionin R&D:n Medicine Design-organisaatioon.  Yhdisteidenhallinnassa meidän päätehtävänä on varmistaa, että synteesikemian laboratorioissa valmistetut uudet tutkimusyhdisteet lähtevät oikea-aikaisesti eteenpäin eri tutkimuksiin.

Tarjoamme

Pääset tutustumaan synteesikemian toimintakenttään ja saat kesän aikana myös hyvin vastuuta. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden näyttää kykysi yhdessä Suomen innovatiivisimmassa yrityksessä. Lisäksi tarjoamme sinulle mahtavat kollegat ja mahdollisuuden haastaa itsesi mielenkiintoisten tehtävien parissa. Osastollamme saat omien tehtäviesi lisäksi kattavan kuvan koko Orionin toiminnasta ja lukuisista eri tehtävistämme. Me Orionilla arvostamme toisiamme ja koet heti ensimmäisestä päivästä alkaen kuuluvasi osaksi iloista porukkaamme. Työkavereilta saa aina tukea ja kohtaamme haasteet yhdessä.

Tämän lisäksi tavoittelemme parasta ja rakennamme huomista kehittäen tulevaisuuden ratkaisuja asiakkaidemme kanssa. Tutustu tästä tarkemmin Orionin arvoihin! Tervetuloa rakentamaan hyvinvointia iloiseen joukkoomme koko kesäksi!

Edellytykset

Hakijalta edellytämme laborantin koulutusta tai vastaavia opintoja ja kokemus laboratoriotyöstä katsotaan eduksi. Menestyäksesi tässä työtehtävässä sinun tulisi olla huolellinen ja järjestelmällinen, työskentelet luontevasti sekä itsenäisesti että ryhmässä ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Työkielenä käytät suomea, mutta sinulla on myös perusosaaminen englannista.

Lisätietoja

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa sunnuntaihin 28.2.2021 mennessä! Lisätietoja antaa Mikko Passiniemi, puh. 050 966 5210 (keskiviikko 17.02.2021 klo 10-11) ja Kaisa Syrjänen, puh 050 966 2195 (keskiviikko 24.2.2021 klo 13-14).

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen. Valitusta henkilöstä tullaan myös teettämään turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkua.