(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö: masto- ja teletilat
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2018

Kiinnostaako näköalapaikka tulevaisuuden 5G / langattoman verkon kehityksen parissa yhdessä Suomen parhaimmissa työpaikoissa? Haemme nyt kesätyöntekijää masto- ja teletilojen sopimuskäsittelytiimiin Seinäjoelle, Ylivieskaan tai Tampereelle.

Tehtävän päävastuuna on kesän aikana hoitaa lomakauden Elisan masto- ja laitetilojen dokumentointia ja sopimushallintaa, joiden kehittämiseen ja automatisointiin myös osallistut aktiivisesti. Mikäli tahtotilamme kohtaavat, keskustelemme mielellään jatkomahdollisuuksista myös kesän jälkeen opinnäytetyön tai työsuhteen merkeissä. Pääset tehtävässä takuulla kasvattamaan omaa osaamistasi rautaisen tiimin ympäröimänä ja kehittymään alasi ammattilaiseksi.

Olet opinnoissasi pidemmälle edistynyt tai vastavalmistunut AMK- tai korkeakouluopiskelija tieto-, sähkö- tai rakennustekniikan alalta. Sinulla on vahva tekninen perusosaaminen omalta opintosuunnaltasi ja mielenkiintoa kehittää modernia sähköistä asiointia ICT-ympäristössä. Tartut rohkeasti asioihin ja olet utelias oppimaan aina uutta.

Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden työskennellä ja kehittää osaamistasi mielenkiintoisten asiakkaiden ja uusimpien teknologioiden parissa, osaavan ja kannustavan asiantuntijajoukon ympäröimänä. Moni kesätyöntekijäkin jää taloon kymmeniksi vuosiksi rakentamaan pitkää ja laajaa uraa. Meillä Elisalla joustava työkulttuuri, parhaat mahdolliset esimiehet, laajat koulutus- ja etenemismahdollisuudet sekä tinkimättä parhaat työvälineet ovat tärkeimpiä asioita ihmisten viihtymisen kannalta. Linkin takaa voit lukea Elisasta ja meistä elisalaisista.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos haluat jutella tehtävästä lisää tai sinulla heräsi kysymyksiä, ole yhteydessä Timo Heinoon: 0505066297 tai timo.heino@elisa.fi. Tervetuloa joukkoomme!