Kesätyö markkinointi- ja viestintätehtävissä
Iisalmen kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2021

HOUKUTTELEVAA KUNTAMARKKINOINTIA JA VAIKUTTAVAA VIESTINTÄÄ - markkinointihenkiselle nuorelle osaajalle näköalapaikka tarjolla!

Haemme Iisalmen kaupungin elinvoimapalveluiden markkinointi- ja viestintätiimiin monipuolisiin markkinointi- ja viestintätehtäviin kesätyöntekijää. Uskomme, että kesätyökaudestasi tiimissämme tulee onnistunut, jos
- sinulla on jonkin verran kokemusta erilaisista sisällöntuotannon tehtävistä, kuten kirjoittamisesta, valo/ videokuvauksesta ja kuvankäsittelystä sekä some- kanavissa viestimisestä,
- olet markkinointihenkinen, yhteistyökykyinen ja omatoiminen,
- taidat hyvän suomen kielen ja kirjoitat elämänmakuista tekstiä eri kanavien tyylilajit tuntien,
- hallitset suullisen ja kirjallisen viestinnän myös englanniksi (Muutkin kielet tietysti plussaa!),
- innostut, kun puhutaan Iisalmesta ja iisalmelaisesta osaamisesta #byiisalmi,
- et hätkähdä, jos eteen tulee arvaamaton tilanne - haluat ratkaista sen onnistuneesti.

Me tarjoamme sinulle kesätyön, jossa pääset kartuttamaan kokemustasi kaupunkimarkkinoinnin ja -viestinnän monipuolisessa tehtäväkentässä. Tehtäväkuvaa tarkentaessamme pyrimme huomioimaan esim. opintojesi myötä syntyneen erityisosaamisesi ja muut vahvuutesi. Toivomme, että voisit työskennellä tiimissämme toukokuun puolivälistä aina elokuun puoliväliin saakka. Työaikasi on pääsääntöisesti päivätyötä arkisin, mutta edellytämme valmiutta myös ilta- ja viikonloppuvuoroihin esimerkiksi tapahtumien merkeissä. Toimipisteemme sijaitsee Iisalmen kaupungintalolla, mutta meillä on sinua varten myös Jopo ja sähköpyöriä, joilla voit polkaista esimerkiksi some-juttukeikoille. Ajokortti on etu, muttei välttämättömyys. (Työajoihin on käytettävissä kaupungin henkilökunnan yhteiskäytössä oleva sähköauto.)

Toivomme, että sinulla on kokemusta tai opiskelet kaupallisella tai viestintäalalla, tai voit muuten osoittaa suuntautuneisuutesi markkinoinnin ja viestinnän tehtäviin. Kertoaksesi itsestäsi ja osaamisestasi voit halutessasi liittää hakemukseesi esimerkiksi Instagram- tai LinkedIn -tiliesi linkit.

Työaika on 36,75 tuntia viikossa ja palkka Iisalmen kaupungin kesätyöntekijäpalkka 1 127,00 €/kk. Koulutuksen ja kokemuksen mukaan voidaan palkka myös sopia erikseen.

Kesätyöhön palkattavien toivotaan täyttävän kaupungin maksaman nuorten kesätyösetelin ehdot (ei kuitenkaan välttämätöntä):
- nuori on iisalmelainen tai Iisalmessa kesäkauden asuva nuori, joka joko
- päättää peruskoulun (pääsee 9. luokalta) 5.6.2021 tai
- on opiskelija tai työnhakija, joka on syntynyt vv. 1996 - 2005
- nuoreen ei kohdistu muuta Iisalmen kaupungin työllistämisen tukea, mukaan lukien aiemmin myönnetty toinen kesätyöseteli jakso tai kesäajan miniyrittäjätuki.

Kesätyöhön haetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi viimeistään 15.3.2021 klo 15.30 mennessä. Hakemuksen teossa ja kesätyötukeen liittyvissä kysymyksissä nuoria palvelee työllisyysasiantuntija Maarit Tikkanen, hänet tavoittaa puhelimitse numerosta 040 642 8996. Päätös valinnoista ilmoitetaan 30.4.2021 mennessä kaikille hakijoille.

Olemme mukana vastuullinen kesäduuni-kampanjassa www.kesaduuni.org

Millainen kotikaupunki Iisalmi on kesätöiden vuoksi kaupunkiin muuttaneen silmin? Katso video, jossa kesällä 2020 Iisalmessa asunut ja työskennellyt Jaana Kessel kertoo kokemuksistaan! Tutustu Jaanan kokemuksiin myös Instagramissa @koeiisalmi -profiilissa. Tietoa kesän 2021 edullisista asumisen vaihtoehdoista löydät www.iisalmi.fi/koeiisalmi -sivulta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1424241
  • Tehtäväalue: Markkinointi ja media
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Iisalmi
  • Lisätietoja antaa: Markkinointi-ja viestintäsuunnittelija Laura Koski, laura.koski@iisalmi.fi, puh. 040 632 5868.