(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö markkinointi- ja viestintätehtävissä
Iisalmen kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2020

HOUKUTTELEVAA KUNTAMARKKINOINTIA JA VAIKUTTAVAA VIESTINTÄÄ -  markkinointihenkiselle nuorelle osaajalle näköalapaikka tarjolla!

Haemme Iisalmen kaupungin elinvoimapalveluiden markkinointi- ja viestintätiimiin monipuolisiin markkinointi- ja viestintätehtäviin kesätyöntekijää. Uskomme, että kesätyökaudestasi tiimissämme tulee onnistunut, jos
- sinulla on jonkin verran kokemusta erilaisista sisällöntuotannon tehtävistä, kuten kirjoittamisesta, valo/ videokuvauksesta ja kuvankäsittelystä sekä some- kanavissa viestimisestä,
- olet markkinointihenkinen, yhteistyökykyinen ja omatoiminen,
- hallitset suullisen ja kirjallisen viestinnän myös englanniksi (Muutkin kielet tietysti plussaa!),
- innostut, kun puhutaan Iisalmesta ja iisalmelaisesta osaamisesta #byiisalmi #osaamisenpaikka,
- et hätkähdä, jos eteen tulee arvaamaton tilanne - haluat ratkaista sen onnistuneesti.

Me tarjoamme sinulle kesätyön, jossa pääset kartuttamaan kokemustasi kaupunkimarkkinoinnin ja -viestinnän monipuolisessa tehtäväkentässä. Tehtäväkuvaa tarkentaessamme pyrimme huomioimaan esim. opintojesi myötä syntyneen erityisosaamisesi ja muut vahvuutesi. Toivomme, että voisit työskennellä tiimissämme toukokuun puolivälistä aina elokuun puoliväliin saakka. Työaikasi on pääsääntöisesti päivätyötä arkisin, mutta edellytämme valmiutta myös ilta- ja viikonloppuvuoroihin esimerkiksi tapahtumien merkeissä. Toimipisteemme sijaitsee Iisalmen kaupungintalolla, mutta meillä on sinua varten myös Jopo, jolla voit polkaista esimerkiksi some- juttukeikoille. Ajokortti on etu, muttei välttämättömyys. (Työajoihin on käytettävissä kaupungin sähköauto.)

Toivomme, että sinulla on kokemusta tai opiskelet kaupallisella tai viestintäalalla, tai voit muuten osoittaa suuntautuneisuutesi markkinoinnin ja viestinnän tehtäviin. Kertoaksesi itsestäsi ja osaamisestasi voit halutessasi liittää hakemukseesi esimerkiksi Instagram- tai LinkedIn -tiliesi osoitteet.

Työaika on 36,75 tuntia viikossa ja palkka Iisalmen kaupungin kesätyöntekijäpalkka 1 102,00 €/kk. Koulutuksen ja kokemuksen mukaan voidaan palkka myös sopia erikseen. 

Kesätyöhön palkattavien toivotaan täyttävän kaupungin maksaman nuorten kesätyötuen kriteerit (ei kuitenkaan välttämätöntä):
- kotikunta Iisalmi (kirjoilla Iisalmessa viim. 31.12.2019 alkaen)
- Vuosina 1995 - 2004 syntyneet.

Kesätöihin haetaan sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi viimeistään 13.3.2020 klo 15.30 mennessä. Hakemuksen teossa ja kesätyötukeen liittyvissä kysymyksissä nuoria palvelee työllisyysasiantuntija Maarit Tikkanen, hänet tavoittaa puhelimitse numerosta 040 642 8996.

Päätös valinnoista ilmoitetaan 24.4.2020 mennessä kaikille hakijoille.

Olemme mukana vastuullinen kesäduuni-kampanjassa www.kesaduuni.org

Kesä-Iisalmi kutsuu! Huipputöitä, tapahtumien sykettä ja mikä parasta
- edullista tai täysin ilmaista koeasumista. Katso lisää ja hae duunia & kotia www.iisalmi.fi/koeiisalmi