(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö maisematuotteiden valmistuksessa (Tampere)
Rudus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2021

Rudus on näkyvästi mukana siellä missä rakennetaan; taloja, teitä, siltoja ja pihoja. Toimintamme ytimen muodostavat betoni, betonituotteet, erilaiset kiviainekset ja kierrätys. Panostamme rakentamisen laatuun ja kannamme vastuun myös ympäristöstä. Keskeisiä arvojamme ovatkin vastuullisuus, työn ilo ja ahkeruus sekä rehtiys. Palvelemme Suomen, Baltian ja Venäjän asiakkaitamme noin 1057 ammattilaisen voimin. Liikevaihtomme vuonna 2019 oli 362 miljoonaa euroa. Kuulumme kansainväliseen CRH-rakennusmateriaalikonserniin.

Upeat maisematuotteemme tarvitsevat osaavia käsipareja - tule kesäksi meille!

Meillä on nyt tarjolla viidelle kesätyöntekijälle monipuolisia tehtäviä Tampereen maisematuotetehtaalla. Rudus Formento -maisematuotteiden valikoimasta löytyvät mm. kauniit ja kestävät pihakivet, pihalaatat, reunakivet ja porras- sekä muurikivet niin betonista kuin graniitistakin valmistettuina. Kausityöntekijät toimivat automaattisilla tuotantolinjoilla eri tuotantotehtävissä, tuotantotyöntekijöinä, tavaran tarkastajina tuotantolinjalla ja trukin kuljettajina. Pääset aitiopaikalle tuotteiden valmistuksen ja tarkastuksen pariin. Tehtäviin kuuluu myös koneenhoitoa sekä trukilla tuotteiden siirtämistä. 

Eduksesi luetaan

  • Kiinnostus maisematuotteita kohtaan.
  • Huolellisuus, työturvallisuuden huomioonottavat työskentelytavat ja tiimityöskentelytaidot.
  • Maisematuotteiden tuntemus, kokemus automaattisista tuotantolinjoista ja teknisen alan/rakennusalan koulutus. 
  • Kokemus vastapainotrukilla ajamisesta.
  • Trukki- ja työturvallisuuskortti (saatavilla koulutus tarvittaessa).

Tehtävässä vaaditaan vähintään 18 vuoden ikää.

Kiinnostuitko?

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen työhön, minkä ansiosta opit tärkeitä perusasioita betonista ja rakentamisesta. Vastuullisuus on toimintamme ytimessä. Olemme työturvallisuuden edelläkävijöitä ja tästä toimii esimerkkinä rakentamamme Turvapuisto (www.turvapuisto.fi). Järjestämme kaikille kesätyöntekijöille yhteisen perehdytyspäivän, jossa pureudutaan työturvallisuusasioihin, Rudukseen ja tutustutaan toisiimme paremmin. 

Hae mukaan, viimeinen hakupäivä on 28.2.2021. Kesätyöt alkavat joustavasti keväällä / kesällä ja päättyvät halutessasi tai mahdollisuuksien mukaan myöhään syksyllä. Ilmoitathan hakemuksessasi mistä alkaen ja mihin saakka voisit työskennellä meillä. Lisätietoa tehtävästä antaa tuotantoinsinööri Antti Niemenmaa, 0405016852 tai antti.niemenmaa@rudus.fi.  Seuraa myös ruduslaisten touhuja instagramissa RudusOy.