(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö maisematuotteiden valmistuksessa (Tampere)
Rudus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.12.2019

Rudus on näkyvästi mukana siellä missä rakennetaan: taloja, teitä, siltoja, pihoja. Toimintamme ytimen muodostavat betoni, betonituotteet, erilaiset kiviainekset ja kierrätys. Panostamme rakentamisen laatuun ja kannamme vastuun myös ympäristöstä. Palvelemme Suomen, Baltian ja Venäjän asiakkaitamme noin 920 ammattilaisen voimin. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 356 miljoonaa euroa. Kuulumme kansainväliseen CRH-rakennusmateriaalikonserniin.

Upeat maisematuotteemme tarvitsevat osaavia käsipareja - tule kesäksi meille!

Nyt on tarjolla 5-6 kesätyöntekijälle monipuolinen kesätyö Tampereen maisematuotetehtaalla. Rudus Formento -maisematuotteiden valikoimasta löytyvät mm. kauniit ja kestävät pihakivet, pihalaatat, reunakivet ja porras- sekä muurikivet niin betonista kuin graniitista valmistettuina. Sinä pääset aitiopaikalle tuotteiden valmistuksen ja  tuotteiden tarkastuksen parissa. Tehtäviin kuulu myös koneenhoitoa ja trukilla tuotteiden siirtämistä. Lisäksi yksi kesätyöntekijä tulee työskentelemään tuotantolinjan lisäksi laadunvalvonnan parissa.

Ketä etsimme? 

Meillä viihtyy parhaiten henkilö joka on kiinnostunut oppimaan lisää maisematuotteista, on työotteeltaan huolellinen ja työskentelee työturvallisuus edellä.  Hyvä tiimipeluri on myös tärkeä ominaisuus. Tehtävässä onnistumista edesauttaa maisemabetonituotteiden tuntemus, kokemus työskentelystä automaattisilla tuotantolinjoilla ja teknisen alan/rakennusalan koulutus. Työympäristö huomioiden, pitää olla mahdollisuus työskennellä tehdasympäristössä. Myös kokemus vastapainotrukilla ajamisesta katsotaan eduksi. Tehtävässä vaaditaan vähintään 18 vuoden ikää.

Kiinnostuitko?

Tarjoamme kattavan perehdytyksen työhän, meillä opit tärkeitä perusasioita betonista ja saat laajan kattauksen maisematuotteidemme tuoteperheeseen. Vastuullisuus on toimintamme ytimessä. Olemme työturvallisuuden edelläkävijöitä, tästä esimerkkinä rakentamamme Turvapuisto (www.turvapuisto.fi). Järjestämme kaikille kesätyöntekijöille yhteisen perehdytyspäivän, jossa pureudutaan työturvallisuusasioihin, Rudukseen ja tutustutaan toisiimme paremmin.  Hae mukaan, viimeinen hakupäivä on 20.1.2020. Kesätyöt alkavat joustavasti keväällä/kesällä. Lisätietoa tehtävästä antaa tehdaspäällikkö Kimmo Korpi 0500630331 tai kimmo.korpi@rudus.fi.  Seuraa myös ruduslaisten touhuja instagramissa RudusOy.