(Poistunut julkaisusta)

KESÄTYÖ Maasto- ja mittaustyöharjoittelija
Ramboll

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.12.2018

Haemme harjoittelijaa infra-yksikköömme Jyväskylään. Tärkeimmät tehtäväsi ovat avustavat mittaus-, näytteenotto- ja maalaboratoriotyöt. Suunnitteluprojektien lähtötietojen keruu ja -tietojen syöttö kuuluu myös tehtäviisi.

Yksikkömme hankkeet ovat pääasiassa katu- ja kunnallistekniikan, geosuunnittelun ja aluesuunnittelun tehtäviä sisältäen mittaus- ja pohjatutkimystyöt.

Odotamme
Olet AMK-insinööri tai teknisen yliopiston 3. tai 4. vuosikurssin opiskelija.

Odotamme kykyä työskennellä itsenäisesti ja osana tiimiä. Sinulla on aktiivinen ote oman työsi kehittämiseen ja pystyt kantamaan vastuun omasta panoksestasi.

Työssä ajokortti (B) on välttämätön. Excel-, autocad- ja novapoint-ohjelmistojen käyttö on sinulle tuttua. Työturvallisuuskortti ja Tieturva 1-pätevyys katsotaan eduksi.

Ramboll työyhteisönä
Yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Olemme tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallamme. Monialaisena ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen sekä monenlaisia uramahdollisuuksia.

Vastuullisuus asiakkaita, yhteiskuntaa ja työntekijöitä kohtaan on keskeinen liiketoimintaamme ohjaava periaate. Haluamme edistää ja tarjota palveluja ja ratkaisuja, jotka tukevat kestävää kehitystä.

Hakemukset
Lähetä hakemuksesi tehtävään täyttämällä hakulomake kohdasta "Hae työpaikkaa" viimeistään 17.2.2019. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse. Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Kari Kuntsi puh. 040 720 5434.