Kesätyö – Määrälaskija
Sweco

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.12.2021

Haemme FMC Laskentapalveluille Helsinkiin ja Jyväskylään
kesätyöntekijää määrälaskentaan.

Määrälaskija vastaa ”oman” tiiminsä yksittäisen projektin laskentatoiminnasta yleisten prosessikuvausten

mukaisesti. Hän toimii osana oman toimialansa asiantuntijoista koostuvan ryhmän eli tiimin jäsenenä ja vastaa osaltaan siitä, että tiimin toiminta on yhtiön strategian ja toimintasuunnitelmien sekä

toimintajärjestelmän mukaista.

Laskentaprojektit ovat hyvin moninaisia ja pääset opettelemaan pienissä palasissa määrälaskennan kokonaisuutta. Laskenta-aika yhteen kohteeseen on yleisesti yhdestä kahteen viikkoon, jolloin et kerkeä kyllästymään yhteen projektiin, vaan saat aina uutta haastetta uudesta kohteesta. Kun esim. lattiapintojen laskenta on tullut tutuksi, pääset laskemaan muita osa-alueita kohteista.

Mutkaton Sweco-porukka 
Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman. Odotamme, että sinulla on uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen!

Swecolaisille on tärkeää päästä kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, sekä työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Olemme sitoutuneet Vastuullinen kesäduuni -kampanjan periaatteisiin ja jokavuotisissa kyselyissä kesätyöntekijämme ovat kiittäneet aidosti hyvästä ilmapiiristä ja työtehtävien mielekkyydestä. Meillä olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan riippumatta kokemusvuosista. Swecolla pääset hyödyntämään omaa osaamistasi ja esihenkilösi sekä työkaverisi tukevat sinua ja ammatillista kasvuasi: sinun ei tarvitse olla valmis asiantuntija. Kesätyöntekijöidemme yleinen tyytyväisyys on korkealla tasolla ja moni jatkaakin meillä tehtävissään kesän jälkeen.

Tutustu tarkemmin swecolaiseen työkulttuuriin: https://www.sweco.fi/ura/tyontekijalupaus/

Avaimia tehtävässä menestymiseen

  • Toivomme, että olet Rakennetekniikan opiskelija, vähintään 2 vuosikurssilla.
  • Olet kiinnostunut määrälaskennasta ja suhtaudut uusiin asioihin avoimin mielin.
  • Tietomallien kanssa työskentely luontevaa.
  • Laskennassa käytämme Solibria, perehdytämme kyllä siihen, miten me sitä hyödynnämme.
  • Olet tiimipelaaja
  • Kysyt rohkeasti neuvoja, kun olet epävarma.

Tarjoamme mahdollisuuden tehdä töitä myös opiskeluiden ohella, mikäli viikoittaiset opintomääräsi ovat jo vähäisiä. Mahdollisuus myös opinnäytetyön tekemiseen.

Hakeminen
Voit tutustua meihin myös erilaisissa opiskelijatapahtumissa ja opiskelijamessuilla, tule tutustumaan Swecoon ja juttelemaan työntekijöidemme kanssa.

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja opintorekisteriotteesi meille alla olevan hakupainikkeen kautta. Kesätyöhakumme on avoinna 14.2.2022 asti mutta käsittelemme hakemuksia ja teemme valintoja jo hakuaikana, joten olethan nopea! Ilmoitathan hakemuksessasi, missä kaupungissa haluaisit työskennellä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot