KESÄTYÖ: LVIA-suunnittelu, Lahti
Vahanen-yhtiöt

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 31.12.2020

Vahanen Talotekniikka on LVIAS-suunnittelun joustava kumppani, joka tarjoaa asiakkaan tarpeita vastaavat, käyttäjälle helpot talotekniset ratkaisut.

Haemme kesäksi 2021 joukkoamme täydentämään kesätyöntekijää LVIA-suunnitteluun. Työpaikka sijaitsee Lahdessa.

Kesätyöntekijänä pääset suunnittelemaan osakokonaisuuksia monipuolisissa LVIA-suunnitteluprojekteissa, kokeneemman suunnittelijan ohjauksessa. Suunnittelutyön lisäksi työtehtäviin kuuluu projektityöskentelyä: pääset mahdollisesti osallistumaan suunnittelu- tai työmaakokouksiin sekä projektin yhteydenpitoon muun hankeorganisaation suuntaan.

Vahanen Talotekniikan ydinosaaminen on laaja-alainen peruskorjaus- ja uudisrakennushankkeiden talotekninen suunnittelu. Tekemistä on myös toimistossa tapahtuvan suunnittelutyön ulkopuolella. Projektikannan mukaan pääset avustamaan muun muassa valvontaan ja järjestelmien nykytilanteen selvittämiseen liittyvissä tehtävissä. Suunnittelijana tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä monipuolisten ja haastavien projektien parissa. Aktiivisia projektejamme ovat esimerkiksi vanhojen koulukiinteistöjen saneeraukset ja uusien koulurakennusten suunnittelu, sisäilmakorjausten LVIA-suunnittelu, sekä monipuoliset toimitilamuutokset  

Toivomme, että olet 3. tai 4. vuoden AMK- tai DI-opiskelija. Aikaisemmasta suunnittelukokemuksesta sekä urakointipuolen työkokemuksesta on etua. Suunnittelutyö tehdään MagiCAD-ohjelmistolla, joten työ edellyttää vähintään ohjelmiston perusteiden hallintaa. Luotamme kykyysi viedä asioita maaliin itsenäisesti, mutta annamme työllesi myös tarvittavan tuen. Persoonana olet aktiivinen, tiedonjanoinen ja uskallat esittää meille ideoitasi – arvostamme niitä suuresti. Työssä tärkeää on myös kyky toimia ja viestiä ratkaisukeskeisesti osana työyhteisöämme.

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja mielekkäitä työtehtäviä sekä hyvän perehdytyksen niiden hoitamiseen. Sen lisäksi että suunnitteluosaamisesi vahvistuu meillä, saat näkemystä alalla toimimisesta ja pääset ottamaan vastuuta projektityöskentelystä. Sinulla on mahdollisuus jatkaa töitä meillä opiskelujen ohella kesän jälkeen.

Tarjolla vastuullista kesäduunia

Olemme jälleen mukana Vastuullinen kesäduuni –kampanjassa ja sitoudumme hyvän kesätyön kuuteen periaatteeseen: hyvä hakijakokemus, mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen, oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, kohtuullinen palkka sekä kirjallinen työsopimus ja -todistus.

Tule kasvamaan, oppimaan ja onnistumaan kanssamme kesällä 2021!

Jätä hakemuksesi alla olevasta linkistä viimeistään 31.3.2021. Käymme hakemuksia läpi sitä mukaa kun niitä saapuu ja haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa. Muistathan perustella hakemuksessasi hyvin, miksi haluat juuri meille kesätöihin ja mikä tekisi sinusta hyvän vahaslaisen.

Onko sinulla kysyttävää kesätyöhaustamme?

Rekrytointitiimimme auttaa sinua mielellään kaikessa kesätyöhakuun liittyvässä! Tavoitat meidät joko sähköpostitse osoitteesta rekry@vahanen.com tai WhatsApp-viestillä numerosta 044 7788 689. Käythän katsomassa myös kesätyösivumme, josta löytyy esimerkiksi Usein kysytyt kysymykset –osio.

Lupaamme hyviä maanantaita

Me lupaamme pitää vahaslaisten mielen virkeänä. Siinä auttavat monipuoliset ja haastavat työtehtävät, erilaiset urapolut, mahdollisuudet vaikuttaa asioihin, kannustava työilmapiiri, koulutusmahdollisuudet, poikkeuksellisen mukavat työkaverit sekä henkilöstöstä välittäminen, yhdessä tekeminen ja kaikin puolin reilu meininki. Yhteinen tavoitteemme on, että kaikista on aina mukava tulla töihin – myös maanantaisin.

Rakennetaan onnistumisia

Vahanen-yhtiöt on kiinteistö- ja rakennusalan suomalainen konsulttikumppani. Tarjoamme uudisrakentamisen, korjausrakentamisen ja kiinteistöjohtamisen kokonaispalveluja, rakennusfysikaalisia asiantuntijapalveluja sekä ympäristöpalveluja.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1410560
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lahti
  • Lisätietoja antaa: rekry@vahanen.com