KESÄTYÖ: LVI-suunnittelu, Turku
RTC Vahanen Turku Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 31.12.2020

Vahanen-yhtiöihin kuuluva RTC Vahanen Turku Oy on rakennusalan konsulttikumppani, joka palvelee asiakkaitaan Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueella. Olemme asuin- ja liikekiinteistöjen sekä julkisten rakennusten korjausrakentamisen ja ylläpitopalveluiden asiantuntija. Työllistämme yli neljäkymmentä asiantuntijaa.

Haemme kesäksi 2021 joukkoamme täydentämään kesätyöntekijää LVI-suunnitteluun. Työpaikka sijaitsee Turussa.

Kesätyöntekijänä pääset avustamaan linjasaneeraushankkeiden LVI-suunnittelutehtävissä. Lisäksi pääset tutustumaan uudiskohteiden LVI-suunnitteluun ja saat oppia projektitoiminnasta ja projektipäällikkönä toimimisesta.

Varsinainen suunnittelutyö tapahtuu CADS-ohjelmalla. Projektejamme ovat mm. taloyhtiöiden linjasaneeraushankkeet sekä muut LVI-suunnittelukohteet. Lisäksi tarjoamme energiapalveluja, joissa selvitämme asiakkaallemme lämmöntuottotavan täydennys- tai muutosmahdollisuuksia. Tiimimme on nuorekas, eläväinen ja mukaansatempaava. Meiltä saat apuja ja tukea työskentelyysi ja vastuuta taitojesi mukaan. Työpäivämme koostuvat toimistolla tapahtuvista suunnittelutehtävistä sekä satunnaisista työmaakäynneistä.

Toivomme, että olet 3. tai 4. vuoden AMK- tai DI-opiskelija ja olet suorittanut opintoja talotekniikasta. Aikaisemmasta suunnittelukokemuksesta sekä urakointipuolen työkokemuksesta on etua. Plussaa on myös tiimihenkisyys, reipas huumorintaju sekä halu kehittyä. Luotamme kykyysi viedä asioita maaliin itsenäisesti, mutta annamme työllesi myös tarvittavan tuen. Persoonana olet aktiivinen, oma-aloitteinen, tiedonjanoinen ja uskallat esittää meille ideoitasi – arvostamme niitä suuresti. Ajokortista on hyötyä tehtävien hoitamisessa.

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja mielekkäitä työtehtäviä sekä hyvän perehdytyksen niiden hoitamiseen. Sen lisäksi että suunnitteluosaamisesi vahvistuu meillä, saat näkemystä alalla toimimisesta ja pääset ottamaan vastuuta projektityöskentelystä.

Tarjolla vastuullista kesäduunia

Olemme jälleen mukana Vastuullinen kesäduuni –kampanjassa ja sitoudumme hyvän kesätyön kuuteen periaatteeseen: hyvä hakijakokemus, mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen, oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, kohtuullinen palkka sekä kirjallinen työsopimus ja -todistus.

Tule kasvamaan, oppimaan ja onnistumaan kanssamme kesällä 2021!

Jätä hakemuksesi alla olevasta linkistä viimeistään 31.3.2021. Käymme hakemuksia läpi sitä mukaa kun niitä saapuu ja haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa. Muistathan perustella hakemuksessasi hyvin, miksi haluat juuri meille kesätöihin ja mikä tekisi sinusta hyvän vahaslaisen.

Onko sinulla kysyttävää kesätyöhaustamme?

Rekrytointitiimimme auttaa sinua mielellään kaikessa kesätyöhakuun liittyvässä! Tavoitat meidät joko sähköpostitse osoitteesta rekry@vahanen.com tai WhatsApp-viestillä numerosta 044 7788 689. Käythän katsomassa myös kesätyösivumme, josta löytyy esimerkiksi Usein kysytyt kysymykset –osio.

Lupaamme hyviä maanantaita

Me lupaamme pitää vahaslaisten mielen virkeänä. Siinä auttavat monipuoliset ja haastavat työtehtävät, erilaiset urapolut, mahdollisuudet vaikuttaa asioihin, kannustava työilmapiiri, koulutusmahdollisuudet, poikkeuksellisen mukavat työkaverit sekä henkilöstöstä välittäminen, yhdessä tekeminen ja kaikin puolin reilu meininki. Yhteinen tavoitteemme on, että kaikista on aina mukava tulla töihin – myös maanantaisin.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1410562
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Turku
  • Lisätietoja antaa: rekry@vahanen.com