(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö: LVI-suunnittelijaharjoittelija
Sweco

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2019

Haemme Helsinkiin
LVI-SUUNNITTELIJAHARJOITTELIJAA

Haemme LVI-suunnittelutehtäviin harjoittelijaa osaksi ammattitaitoista ja nuorekasta tiimiämme, alkuun kesän ajaksi. Mahdollisuutena on jatkaa töitä kesän jälkeen opiskeluiden ohessa. Tehtäväsi sisältää mm. linjasaneerausten LVI-suunnittelua. Työskentelet kokeneemman LVI-suunnittelijan kanssa tiimissä, jossa on kaikki suunnittelualat edustettuna.

Meillä työskentely .
"Suureksi yllätykseksi pääsin mukaan ihan oikeisiin projekteihin ja sain hoidettavaksi tiettyjä osa-alueita projektien suunnittelusta. Oppimisessa iso apu oli siinä, että minulle oli nimetty henkilö, joka auttoi minua tarvittaessa. Mentorini on aina valmis auttamaan ja muutenkin huipputyyppi. Samoin koko työyhteisö on yllättänyt positiivisesti, Swecolla saa työskennellä erittäin mukavien ja ammattitaitoisten kollegoiden kanssa." (Swecon kesätyöntekijä)

Sinun ei tarvitse olla valmis asiantuntija, vaan tuemme monipuolisesti ammatillista kasvuasi. Esimiehemme ja työkaverisi ovat valmiita auttamaan ja tukemaan! Odotamme, että sinulla on uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen. Swecolaiset ovat helposti lähestyttäviä ja sitoutuneita työkavereita. Meillä olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan riippumatta kokemusvuosista.

Avaimia tehtävässä menestymiseen
Olet vähintään kolmannen vuoden insinööri- tai diplomi-insinööriopiskelija, jolla on halua kehittyä korjausrakentamisen osaajaksi. Mahdollinen aiempi kokemus alalta katsotaan sinulle eduksi, muttei ole pääasia. Enemmän arvostamme reipasta asennetta ja halua oppia uutta. Etsit opintojasi vastaavaa kesätyötä ja haaveissasi on löytää työpaikka, jossa voisit työskennellä myös tulevaisuudessa.

Hakeminen
Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja opintorekisteriotteesi meille alla olevan hakupainikkeen kautta.
Kesätyöhakumme on avoinna 16.2.2020 asti mutta käsittelemme hakemuksia ja teemme valintoja jo hakuaikana, joten olethan nopea!

Voit tutustua meihin myös erilaisissa opiskelijatapahtumissa ja opiskelijamessuilla, tule tapaamaan ja juttelemaan työntekijöidemme kanssa.