Kesätyö – LVI-harjoittelijoita
Sweco

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.12.2021

Haemme Helsinkiin, Ouluun, Vaasaan ja Pietarsaareen
LVI – harjoittelijaa

LVI – suunnittelijaharjoittelijana pääset näkemään ja tekemään LVI – suunnittelijan työtä erilaisissa ja eri kokoisissa suunnitteluprojekteissa yhdessä projektiryhmän kanssa. Harjoittelun tavoitteena on saada oppia ja kokemuksia nuoren LVI – suunnittelijan työstä osana isompaa projektiryhmää.

Tehtävät vaihtelevat pienistä suunnittelutehtävistä laajempiin kokonaisuuksiin. Kesäharjoittelujaksolla sinua ohjaa tiiminvetäjä sekä projektipäällikkö eri tehtävissä ja saat parhaan mahdollisen avun työssä oppimiseen. Työtehtäviin kuuluu perusmitoituksien harjoittelu, suunnitelmien tekeminen autocad/magicad – ohjelmistoilla, tietomallinnuksen harjoittelu eri ohjelmistoilla, projektitiedostojen hallinnan harjoittelu ja eri piirustusteknisten taitojen harjoittelut.

Mutkaton Sweco-porukka 
Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman. Odotamme, että sinulla on uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen!

Swecolaisille on tärkeää päästä kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, sekä työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Olemme sitoutuneet Vastuullinen kesäduuni -kampanjan periaatteisiin ja jokavuotisissa kyselyissä kesätyöntekijämme ovat kiittäneet aidosti hyvästä ilmapiiristä ja työtehtävien mielekkyydestä. Meillä olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan riippumatta kokemusvuosista. Swecolla pääset hyödyntämään omaa osaamistasi ja esihenkilösi sekä työkaverisi tukevat sinua ja ammatillista kasvuasi: sinun ei tarvitse olla valmis asiantuntija. Kesätyöntekijöidemme yleinen tyytyväisyys on korkealla tasolla ja moni jatkaakin meillä tehtävissään kesän jälkeen.

Tutustu tarkemmin swecolaiseen työkulttuuriin: https://www.sweco.fi/ura/tyontekijalupaus/

Avaimia tehtävässä menestymiseen
Toivomme sinulta innostunutta ja avointa mieltä uuden oppimiseen työssä. Opintoja sinulla olisi hyvä olla takana jo sen verran, että sinulla on kokemusta perusmitoituksista ja ymmärrystä LVI – tekniikan saralta. Olet esimerkiksi talotekniikan kolmannen lukuvuoden opiskelija (AMK). Varsinaista työmaakokemusta sinulla ei tarvitse olla.

Hakeminen
Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja opintorekisteriotteesi meille alla olevan hakupainikkeen kautta.

Kesätyöhakumme on avoinna 14.2.2022 asti mutta käsittelemme hakemuksia ja teemme valintoja jo hakuaikana, joten olethan nopea! Ilmoitathan hakemuksessasi, missä kaupungissa haluaisit työskennellä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1535553
  • Tehtäväalue: Sähkö ja LVI, Arkkitehti- ja suunnittelutehtävät, Tekninen suunnittelu
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Oulu, Pietarsaari, Pohjanmaa, Pohjois-Pohjanmaa, Uusimaa, Vaasa
  • Lisätietoja antaa: Lisätietoja tehtävistä antaa: Oulu: Nina Komu, puh. 0400 232 157, nina.komu@sweco.fi.  Vaasa ja Pietarsaari: Dan Jakobsson,  puh. 050 5860870, dan.jakobsson@sweco.fi. Helsinki: Marko Issakainen, puh. 050 3453900 marko.issakainen@sweco.fi & Antti Torkki, puh. 050 4005390, antti.torkki@sweco.fi