Kesätyö: Logistiikkatyöntekijä
Sinebrychoff Supply Company Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2022

Haemme logistiikkatyöntekijöitä kesäsesongin 2022 ajaksi

Kiinnostaisiko työ juomien keräily- ja vastaanottotehtävissä? Miltä kuulostaisi kolmen päivän työviikko viiden työpäivän palkalla? Haemme toimitusketjun logistiikkakeskukseen logistiikkatyöntekijöitä kesäsesongin 2022 ajaksi.

Logistiikkakeskuksessa vastaanotamme materiaalia, varastoimme tuotteita ja keräämme tilauksia. Osasto kuuluu toimitusketjun yksikköön, jonka tavoitteena on tehdä Sinebrychoffista juomateollisuuden paras tavarantoimittaja. Tavoitteeseen pyritään toimimalla ammattitaitoisesti ja huomioimalla asiakkaamme. Toiminta perustuu tiiviisti myynnin ennusteprosessiin.

Logistiikkatyöntekijänä työskentelet logistiikkakeskuksessa keräily- ja vastaanottotehtävissä. Keräilytehtävät sisältävät tuotteiden ja oheismateriaalien asiakaskohtaista keräämistä. Vastaanottotehtävät koostuvat materiaalien ja tuotteiden vastaanotosta, käsittelystä ja lastauksesta. Vastaanotto- ja keräilytehtävissä työskennellään lavansiirtovaunuilla tai trukeilla. Työpaikka sijaitsee Keravalla, hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Katsomme aikaisemman työkokemuksen varastotyöskentelystä ja/tai opinnot logistiikka-alalta eduksi. Tehtävä edellyttää vuorotyövalmiutta. Koska työskentelet lavansiirtovaunuilla tai trukilla, on näiden aikaisempi käsittelytaito toivottavaa. Lisäksi arvostamme joustavuutta ja reipasta asennetta työhön.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen, mukavat työkaverit, mielenkiintoisen tehtäväkentän sekä ison yrityksen henkilöstöedut. Meillä Keravalla on myös oma henkilöstöravintola, kuntosali ja työterveysasema. Palkkaus on työehtosopimuksen mukainen (SEL).

Henkilöstömme terveys ja hyvinvointi ovat meille ykkösasioita. Käymme yhdessä parempaan huomiseen, tähtäämme parempaan erityisesti neljässä osa-alueessa; NOLLA hiilijalanjälkeä, NOLLA vesihukkaa, NOLLA vastuutonta juomista ja NOLLA työtapaturmaa. Ensimmäisen tavoitteen saavutimme jo 2021, valmistamme juomamme nyt hiilineutraalisti. Muiden Yhdessä kohti NOLLAA -tavoitteiden osalta pyrimme siihen, että vedenkäyttömme on puolitettu, suomalainen alkoholikulttuuri on kohtuullisempaa ja työpaikkamme on turvallisempi kuin koskaan aiemmin.

Kesätyön kesto on pääsääntöisesti neljä kuukautta toukokuun - syyskuun välillä ja arvostaisimme, jos voisit työskennellä tuon ajan. Olemme ottaneet käytäntöön 12 tunnin työvuorot, joita tehdään kolme vuoroa peräkkäin painottuen joko alkuviikkoon tai loppuviikkoon. Työ sisältää sekä aamuvuoroa (klo 07 – 19) että yövuoroa (klo 19 – 07). Kolmen päivän työviikon ansiosta voit myös nauttia kesästä pelkän työnteon sijaan!

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-osasto p. 050 526 7225 keskiviikkoisin klo 13 – 14, alkaen 19.1.2022. Hakujärjestelmään liittyvissä kysymyksissä voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse peopleFI@carlsberg.com.

Hakuaika päättyy viimeistään 6.3.2022. Jätäthän hakemuksesi pian, sillä teemme haastatteluja ja valintoja jo hakuaikana!

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1547550
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka, Varastotyöt
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kerava, Uusimaa
  • Lisätietoja antaa: HR-osasto p. 050 526 7225 keskiviikkoisin klo 13 – 14, alkaen 19.1.2022. Hakujärjestelmään liittyvissä kysymyksissä voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse peopleFI@carlsberg.com.