(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö: logistiikkatyöntekijä
Sinebrychoff Supply Company Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020

Haemme logistiikkatyöntekijöitä kesäsesongin 2020 ajaksi

Kesätöihin raikkaiden juomien pariin? Haemme toimitusketjun logistiikkakeskukseen logistiikkatyöntekijöitä kesäsesongin 2020 ajaksi. Logistiikkakeskuksessa vastaanotamme materiaalia, varastoimme tuotteita ja keräämme tilauksia.  

Logistiikkatyöntekijänä työskentelet logistiikkakeskuksessa keräily- ja vastaanottotehtävissä. Keräilytehtävät sisältävät tuotteiden ja oheismateriaalien asiakaskohtaista keräämistä. Vastaanottotehtävät koostuvat materiaalien ja tuotteiden vastaanotosta, käsittelystä ja lastauksesta. Vastaanotto- ja keräilytehtävissä työskennellään lavansiirtovaunuilla tai trukeilla.

Eduksesi katsotaan aikaisempi työkokemus varastotyöskentelystä ja/tai opinnot logistiikka-alalta. Tehtävä edellyttää vuorotyövalmiutta. Koska työskentelet lavansiirtovaunuilla tai trukilla, on näiden aikaisempi käsittelytaito toivottavaa. Lisäksi arvostamme joustavuutta ja reipasta työotetta.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen, mielenkiintoisen tehtäväkentän sekä ison yrityksen edut.

Työ on määräaikainen, kokoaikainen ja vuorotyötä. Työ alkaa touko-/kesäkuussa ja kestää elo-/syyskuulle. Olemme ottaneet käytäntöön 12 tunnin työvuorot, joita tehdään 3 vuoroa peräkkäin alkuviikko tai loppuviikko painotteisesti. Työaika 12 tuntisessa työajassa on aamussa klo 07-19 ja yössä 19-07. Kolmen päivän työviikon ansiosta voit myös nauttia kesästä pelkän työnteon sijaan!

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-osasto keskiviikkoisin (09) 2949 9397 klo 13-14 alkaen 29.1.2020.

Hakuaika päättyy 15.3.2020.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää järjestelmämme kautta TÄÄLTÄ

Hakemuksen jättämiseksi sinun tulee olla rekisteröitynyt järjestelmään. Aloita rekisteröinti luomalla tili. Mikäli sinulla on jo olemassa tili, kirjaudu järjestelmään.