Kesätyö: Logistiikkasuunnittelija
Sinebrychoff Supply Company Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2022

Haemme logistiikkasuunnittelijaa kesäsesongin 2022 ajaksi

Kiinnostaisiko työ tuontijuomien parissa? Haemme toimitusketjun ohjausyksikköön logistiikkasuunnittelijaa kesäsesongin 2022 ajaksi. Työ alkaa toukokuussa ja päättyy elokuun loppupuolella. Työssä on liukuva työaika.

Ohjausyksikkö vastaa ennustelogistiikasta, tuotannonsuunnittelusta, tarvehankinnasta sekä tuonnin ja viennin suunnittelusta ja logistiikasta. Osasto kuuluu toimitusketjun yksikköön, jonka tavoitteena on tehdä Sinebrychoffista juomateollisuuden paras tavarantoimittaja. Tavoitteeseen pyritään toimimalla ammattitaitoisesti ja huomioimalla asiakkaamme. Toiminta perustuu tiiviisti myynnin ennusteprosessiin.

Logistiikkasuunnittelijana tehtäviisi kuuluvat toimittajayhteistyö sisältäen tuotteiden tilaamisen ja ennustamisen sekä yhteistyö sisäisten sidosryhmien kanssa. Työpaikka sijaitsee Keravalla, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Tehtävä edellyttää AMK- tai muuta korkeakoulututkintoa tai meneillään olevia AMK-opintoja esim. tuotantotaloudesta tai logistiikan parista sekä sujuvaa englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa. Arvostamme oma-aloitteista asennetta sekä halukkuutta oppia uutta.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen, mukavat työkaverit, mielenkiintoisen tehtäväkentän sekä ison yrityksen henkilöstöedut. Meillä Keravalla on myös oma henkilöstöravintola, kuntosali ja työterveysasema. Palkkaus on työehtosopimuksen mukainen (Elintarviketeollisuuden toimihenkilöiden työehtosopimus).

Henkilöstömme terveys ja hyvinvointi ovat meille ykkösasioita. Käymme yhdessä parempaan huomiseen, tähtäämme parempaan erityisesti neljässä osa-alueessa; NOLLA hiilijalanjälkeä, NOLLA vesihukkaa, NOLLA vastuutonta juomista ja NOLLA työtapaturmaa. Ensimmäisen tavoitteen saavutimme jo 2021, valmistamme juomamme nyt hiilineutraalisti. Muiden Yhdessä kohti NOLLAA -tavoitteiden osalta pyrimme siihen, että vedenkäyttömme on puolitettu, suomalainen alkoholikulttuuri on kohtuullisempaa ja työpaikkamme on turvallisempi kuin koskaan aiemmin.

Lisätietoja tehtävästä antaa ennustepäällikkö Mikko Kaisla ti 18.1. klo 8.30 – 10.30, pe 28.1. klo 12.00 – 13.30 ja pe 4.2. klo 12.00 – 13.30. Hakujärjestelmään liittyvissä kysymyksissä voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse peopleFI@carlsberg.com.

Hakuaika päättyy viimeistään 6.3.2022. Jätäthän hakemuksesi pian, sillä teemme haastatteluja ja valintoja jo hakuaikana!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1551104
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka, Toimistotyö
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kerava, Uusimaa
  • Lisätietoja antaa: Mikko Kaisla ti 18.1. klo 8.30 – 10.30, pe 28.1. klo 12.00 – 13.30 ja pe 4.2. klo 12.00 – 13.30. Hakujärjestelmään liittyvissä kysymyksissä voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse peopleFI@carlsberg.com.