KESÄTYÖ - Logistiikan työnjohtaja
Arla Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2021

Haemme nyt Sipoon meijerille kesälomakauden ajaksi
Logistiikan työnjohtajaa

 

TYÖTEHTÄVÄT 

Logistiikan työnjohtajan vastuulla on sekä varaston että jakelun päivittäisen toiminnan johtaminen yhdessä muiden logistiikkatiimin työnjohtajien kanssa. Pääset työskentelemään päivittäin asiakkaiden, tuotannon sekä myyntipalvelun kanssa. Työtäsi ohjaavat logistiikan prosessit ja Arlan yhteiset tavoitteet ja arvot; varmistat elintarviketurvallisuuden ja kylmäketjun katkeamattomuuden, huomioit ympäristönäkökulman ja vastuullisuuden; kunnioitat työympäristöä ja olet hyvä työkaveri. Omalla työpanoksellasi vaikutat osaston turvallisiin työtapoihin, työviihtyvyyteen ja hyvinvointiin.

Tehtävässä

  • varmistat asiakastyytyväisyyden huomioiden samalla tehokkuuden varastotoiminnoissa sekä kuljetuksissa 
  • huomioit yrityksen ja asiakkaiden tarpeet tietojärjestelmiä hyödyntäen (ASTRO, ELSE ja SAP)
  • koordinoit varaston sekä kuljetuskaluston yleistä siisteyttä elintarviketurvallisuuden varmistamiseksi
  • osallistut työturvallisuuteen liittyvien työtapojen ylläpitoon sekä niiden kehittämiseen
  • teet sekä päivittäistä operatiivista raportointia että kehittämiseen ja vastuullisuuteen liittyvää raportointia

Työssä menestyminen edellyttää jonkin verran logistiikka-alan tuntemusta. Työkielenä käytetään suomen lisäksi englantia. Eduksesi on, jos sinulla on aiempaa kokemusta logistiikan tai teollisuuden tietojärjestelmien käytöstä. Tilanteet voivat muuttua päivän aikana nopeasti, joten viihdyt tässä työssä, jos muutoksiin mukautuminen onnistuu sinulta. Arvostamme hakijoissa oma-aloitteista asennetta ja innokkuutta uuden oppimiseen.

Logistiikassa töitä tehdään seitsemänä päivänä viikossa. Arkipäivisin töitä tehdään kahdessa vuorossa. Lauantaisin ja sunnuntaisin työskennellään aamuvuorossa. Työpaikka on savuton.

Toivomme, että pystyisit työskentelemään toukokuusta syyskuuhun. Mainitsethan hakemuksessa, milloin pystyt aloittamaan kokoaikaisesti työskentelyn, ja pystytkö sitä ennen työskentelemään osa-aikaisesti.

Sipoossa sinua odottavat reilut ja rehdit työkaverit. Kehitämme määrätietoisesti työviihtyvyyttä ja -turvallisuutta. Toimitiloissamme käytössäsi on kuntosali, uima-allas ja saunat.

 

Haku on auki keskiviikkoon 10.3.2021 asti.

Lisätietoja antaa Peter Fallström, Varastopäällikkö, peter.fallstrom@arlafoods.com

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot