Kesätyö: Logistiikan operaattori
Sinebrychoff Supply Company Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2021

Haemme logistiikan operaattoreita kesäsesongin 2021 ajaksi

Kesätöihin raikkaiden juomien pariin? Haemme toimitusketjun logistiikkakeskukseen operaattoreita kesäsesongin 2021 ajaksi.

Logistiikkakeskuksessa vastaanotamme materiaalia, varastoimme tuotteita ja keräämme tilauksia. Osasto kuuluu toimitusketjun yksikköön, jonka tavoitteena on tehdä Sinebrychoffista juomateollisuuden paras tavarantoimittaja. Tavoitteeseen pyritään toimimalla ammattitaitoisesti ja huomioimalla asiakkaamme. Toiminta perustuu tiiviisti myynnin ennusteprosessiin.

Logistiikan operaattorina toimit osana tiimiä varmistaen automaattisen keräilyn ja lavansiirron toimivuuden. Tehtävä edellyttää automaatio- tai tietotekniikan opiskeluja, englannin kielen taitoa sekä vuorotyövalmiutta. Aikaisempi työkokemus vastaavanlaisista tehtävistä katsotaan eduksi. Arvostamme huolellisuutta ja tarkkuutta nopeasti muuttuvissa tilanteissa.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen, mielenkiintoisen tehtäväkentän sekä ison yrityksen edut. Palkkaus on työehtosopimuksen mukainen (SEL).

Kesätyön kesto on pääsääntöisesti neljä kuukautta touko - syyskuun välillä ja arvostaisimme, jos voisit työskennellä tuon ajan. Olemme ottaneet käytäntöön 12 tunnin työvuorot, joita tehdään kolmea vuoroa peräkkäin alkuviikko tai loppuviikko painotteisesti. Työaika 12 tuntisessa työajassa on aamussa klo 07-19 ja yössä 19-07. Kolmen päivän työviikon ansiosta voit myös nauttia kesästä pelkän työnteon sijaan!

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-osasto (09) 2949 9397 tiistaisin klo 13 – 14, alkaen 2.2.2021.

Hakuaika päättyy 14.3.2021. Jätäthän hakemuksesi pian, sillä teemme haastatteluja ja valintoja jo hakuaikana.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää järjestelmämme kautta TÄÄLTÄ.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot