(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö: Logistiikan operaattori
Sinebrychoff Supply Company Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020

Haemme logistiikan operaattoreita kesäsesongin 2020 ajaksi

Kesätöihin raikkaiden juomien pariin? Haemme toimitusketjun logistiikkakeskukseen operaattoreita kesäsesongin 2020 ajaksi. Logistiikkakeskuksessa vastaanotamme materiaalia, varastoimme tuotteita ja keräämme tilauksia.

Logistiikan operaattorina toimit osana tiimiä varmistaen automaattisen keräilyn ja lavansiirron toimivuuden. 

Tehtävä edellyttää automaatio- tai tietotekniikan opiskeluja, englannin kielen taitoa sekä vuorotyövalmiutta. Aikaisempi työkokemus vastaavanlaisista tehtävistä katsotaan eduksi. Arvostamme huolellisuutta ja tarkkuutta nopeasti muuttuvissa tilanteissa.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen, mielenkiintoisen tehtäväkentän sekä ison yrityksen edut.

Työ on määräaikainen, kokoaikainen ja vuorotyötä. Työ alkaa toukokuussa ja kestää elo-/syykuulle. Olemme ottaneet käytäntöön 12 tunnin työvuorot, joita tehdään 3 päivää peräkkäin alkuviikko tai loppuviikko painotteisesti. Työaika 12 tuntisessa työajassa on aamussa klo 07-19 ja yössä 19-07. Kolmen päivän työviikon ansiosta voit myös nauttia kesästä pelkän työnteon sijaan!

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-osasto (09) 2949 9397 keskiviikkoisin klo 13 – 14, alkaen 29.1.2020.

Hakuaika päättyy 15.3.2020. Teemme haastatteluja ja valintoja jo hakuaikana.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää järjestelmämme kautta TÄÄLTÄ

Hakemuksen jättämiseksi sinun tulee olla rekisteröitynyt järjestelmään. Aloita rekisteröinti luomalla tili. Mikäli sinulla on jo olemassa tili, kirjaudu järjestelmään.