Kesätyö logistiikan ja tuotannonsuunnittelun tiimissä
Vitrulan Composites Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021

Kesätyö logistiikan ja tuotannonsuunnittelun tiimissä

Haemme Mikkelin tehtaan logistiikan ja tuotannonsuunnittelun tiimiin kesätyöntekijää.

Opiskelet AMK- tai DI-insinööriksi tai olet juuri alalta valmistunut nuori.  Olet kiinnostunut toimimaan teollisuuden parissa ja haluat kokeilla kesän ajan millaista on suunnitella tuotantoajoja ja toimia logistiikan parissa mahdollisesti myös tulevaisuudessa.  Olet oma-aloitteinen ja sosiaalinen tiimipelaaja. Reippaan työtahdin koet mieleiseksi ja olet innokas ja nopea oppimaan uutta. Hallitset hyvin MS Office ohjelmistot ja olet muutoinkin näppärä erilaisten IT järjestelmien kanssa. Puhut sujuvasti suomen ja englanninkieltä, joita tarvitset päivittäin tässä tehtävässä.

Pääset tutustumaan tuotannon arvoketjuun ja näet kuinka tilauksesta syntyy asiakkaalle arvokas tavara lähetettäväksi. Päivittäisiin tehtäviisi kuuluvat mm. lähetysten organisointi yhdessä myynnin ja tuotannon kanssa,  lähtevän tavaran valmistumisen seuraaminen, kuljetusten suunnittelu ja tilaaminen sekä lastausten organisointi. Logistiikan ja tuotantotalouden tuntemus edesauttaa sinua tehtävässäsi. Työskentelet toimistossa yhdessä muun tiimin kanssa.

Kesätyö sijoittuu joustavasti ajalle 1.5.-31.8.2021.

Haethan tehtävään 28.2.2021 mennessä laittamalla hakemuksen ja ansioluettelosi osoitteeseen susanna.kukkola(at)vitrulan.com.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot