(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö, Logistics Administration
UPM

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2020

Kesätöissä saat arvokasta kokemusta oman opiskelualasi töistä. Tarjoamme monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä kansainvälisessä yrityksessä, joka rakentaa kestävämpää huomista. Me inspiroidumme biotalouden rajattomista mahdollisuuksista ja viitoitamme tietä tulevaisuuteen, jossa maailma ei ole enää riippuvainen fossiilisista raaka-aineista. Tule mukaan!

 

 

Haemme nyt kesätyöntekijöitä Logistics Administration-tiimiimme, Kotkaan.
 


Esihenkilön terveiset

“Tarjoamme kesätyöntekijälle mielenkiintoisen ja haastavan työn osaavassa ja monipuolisessa tiimissä, jossa on tarjolla positioita sekä logistiikan taloushallinnossa että Masterdatan ylläpidossa. Tiimimme koostuu ammattilaisista, erilaisilla koulutus- ja työtaustoilla, joten kyseessä on todellinen moniosaajien joukko, johon on mukava tulla kesäksi mukaan.”

 

Kesätyöt
 

Taloushallinnon puolella:

 • Kesän aikana vastaat erilaisista ostolaskujen käsittelyyn liittyvistä työtehtävistä
 • Opit käyttämään erilaisia taloushallinnossa käytettäviä järjestelmiä, kuten Oracle Transport Management, Basware ja SAP
 • Pääset käyttämään englannin kieltä päivittäisissä työtehtävissä, muun muassa yhteydenotoissa toimittajien suuntaan
   

Masterdatan puolella:

 • Ylläpidät logistiikan reittejä ja rahteja, jotta kuljetussuunnittelu sekä logistiikkalaskutus on sujuvaa
 • Opit käyttämään useita eri IT-järjestelmiä, kuten Oracle Transport Management, PTDi, erate ja SAP
 • Pääset käyttämään englannin kieltä päivittäisissä työtehtävissä olemalla yhteydessä moniin eri sidosryhmiin
 • Opit näkemään logistiikkaa kokonaisuutena, jossa oma työtehtäväsi on vain yksi osuus kaiken keskellä

   

Kesätyöntekijämme
 

Etsimme ensisijaisesti taloushallinnon tai logistiikan opiskelijoita, jotka ovat halukkaita saamaan arvokasta työkokemusta opiskelemaltaan alalta. Muu soveltuva koulutus tai työkokemus huomioidaan myös, kunhan olet työtehtävään soveltuva henkilö. Arvostamme positiivista ja energistä asennetta, oma-aloitteisuutta, sekä vastuuntuntoa. Työtehtävissä tarvitset sujuvaa sekä suullista, että kirjallista englannin- ja suomen kielen taitoa. Odotamme työntekijältä ennalta hyvää osaamista tietotekniikasta, mm. Microsoft Office ohjelmista. Työssä vaaditaan tarkkuutta, hyvää paineensietokykyä ja taitoa selviytyä useamman asian saman aikaisesta hoitamisesta. Reippaus, rohkeus ja uteliaisuus on ehdottomasti etuna hakijalle.

 

Perehdytämme kaikki kesätyöntekijät tehtäviinsä ja työyhteisön sääntöihin. Olet täysivaltainen työyhteisön jäsen heti ensi päivästäsi lähtien. Rohkaisemme sinua aktiivisuuteen, kysymään ja oppimaan lisää työtehtävistä.

 

UPM Logistics on perustettu Kotkassa vuonna 1975 ja sen vastuualueena on UPM:n meriliikenteen operatiivinen ja taloudellinen kehitys sekä toteutus. Kotkan toimipisteessä työskentelee noin 40 henkilöä. Kesän aikana kesätyöntekijöillä on mahdollisuus työskennellä kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä, oppia tiimityöskentelyä, saada arvokasta työkokemusta logistiikan alalta ja perehtyä globaalin yrityksen käytössä oleviin IT järjestelmiin. Kesätöitä on tarjolla sekä operatiivisissa että taloushallinnollisissa tehtävissä. Taloushallinnon tehtävät sisältävät ostolaskujen käsittelyä, reittien ja rahtien ylläpitoa sekä tullaustoimintoja. Operatiiviset tehtävät sisältävät merikuljetuspalveluiden hankintaa ulkopuolisilta toimijoilta, päivittäisiä kuljetussuunnittelutehtäviä ja merikuljetuskapasiteetin hallintaa.

 

 

UPM työpaikkana

 • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
 • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
 • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
 • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

 


Oletko valmis?
 

Lisätietoja kesärekrytoinnin aikatauluista, hakemisesta ja kesätyöpaikoista löydät osoitteesta www.upm.fi/kesa.

 

Kuule lisää kesätöistä ja kysy! Järjestämme useita webinaareja, ilmoittaudu sinulle sopivaan kesätyöwebinaarisivullamme.

 

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo ennen haun päättymistä.

 

Täytä hakijaprofiilisi sekä hakemus huolellisesti, lisääthän myös ansioluettelosi ja hakemuskirjeen. Haku päättyy 14.02.2021.

 

Hakujärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota meihin yhteyttä sähköpostitse summer@upm.com tai puhelimitse 0204146600.

Osallistumme vastuullinen kesäduuni –kampanjaan.

Huomioithan, että kesätyötehtäviin ei ole mahdollista saada sopeutumisrahaa, tai/ja maahanmuuttotukea.

UPM on tupakoimaton työpaikka.