(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö, linja-autonkuljettajia raitiovaunukorvausliikenteeseen
Pohjolan Liikenne

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2018

Haemme kaupunkiliikenteen linja-autonkuljettajia ajalle 7.5.2018-3.6.2018 sekä 18.6.2018 – 22.7.2018  Pasilan varikolle, linja-autolla ajettavaan raitiovaunukorvausliikenteeseen. Työ on epäsäännöllistä vuorotyötä ja voi sisältää myös yötyötä. 

Edellytämme tehtävään valittavalta linja-autonkuljettamiseen tarvittavaa ajokorttia (D-kortti), voimassa olevaa linja-autonkuljettajan ammattipätevyyttä sekä palveluammatissa vaadittavaa suomenkielen osaamista. Pääkaupunkiseudun tuntemus ja aikaisempi kokemus linja-autonkuljettajan tehtävistä HSL-alueella katsotaan eduksi. 

Tarjoamme käyttöösi modernin ja hyväkuntoisen kalustomme. Noudatamme palkkauksessa linja-autohenkilökunnan työehtosopimusta. Tehtävään valittaville henkilöille voidaan teettää huumeseula.

Lisätietoja tehtävästä antaa liikennepäällikkö Kai Lehtonen, puh. 040 8623 712. 

Jätäthän hakemuksesi 18.4.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

Bussiyhtiö Pohjolan Liikenne harjoittaa kauko-, lähi- ja paikallisliikennettä. Yhtiö työllistää yli 900 joukkoliikenteen ammattilaista ja kuljettaa vuodessa noin 35 miljoonaa asiakasta niin kaupunki- ja reittiliikenteessä kuin tilausajoissakin. Pohjolan Liikenteellä on noin 500 bussia.

VR huolehtii matkustajaliikenteestä rautateillä. VR:n junat ajavat vuorokaudessa noin 300 kaukojunavuoroa ja 800 lähijunavuoroa. VR haluaa tarjota nopeita junayhteyksiä ja mukavia matkustuskokemuksia kehittämällä junapalveluita, parantamalla täsmällisyyttä ja uusimalla hinnoittelua. Matkustajaliikenteeseen kuuluu myös bussiyhtiö Pohjolan Liikenne ja ravintola- ja cateringpalveluja tarjoava Avecra. Matkustajaliikenne on osa VR-konsernia.