(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö, linja-autonkuljettajia kesäsijaisuuksiin HSL-alueelle
Pohjolan Liikenne

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2018

Haemme kaupunkiliikenteen linja-autonkuljettajia kesälomasijaisuuksiin ajalle 18.6.2018 – 30.9.2018  Espoon ja Pasilan varikoille sisäiseen liikenteeseen sekä seutuliikenteeseen. Työ on epäsäännöllistä vuorotyötä ja voi sisältää myös yötyötä. 

Edellytämme tehtäviin valittavilta linja-autonkuljettamiseen tarvittavaa ajokorttia (D-kortti), voimassa olevaa linja-autonkuljettajan ammattipätevyyttä sekä palveluammatissa vaadittavaa suomenkielen osaamista. Pääkaupunkiseudun tuntemus ja aikaisempi kokemus linja-autonkuljettajan tehtävistä HSL-alueella katsotaan eduksi. 

Tarjoamme käyttöösi modernin ja hyväkuntoisen kalustomme. Noudatamme palkkauksessa linja-autohenkilökunnan työehtosopimusta. Tehtävään valittaville henkilöille voidaan teettää huumeseula.

Kesäjakson jälkeen voimme tarjota osalle mahdollisuuden jatkaa töiden parissa.

Lisätietoja tehtävästä antavat Espoon osalta liikennepäällikkö Jyri Halme, puh. 040 8663 173 ja Pasilan osalta liikennepäällikkö Kai Lehtonen, puh. 040 8623 712. 

Jätäthän hakemuksesi 20.5.2018 mennessä oheisen linkin kautta. 

Bussiyhtiö Pohjolan Liikenne harjoittaa kauko-, lähi- ja paikallisliikennettä. Yhtiö työllistää yli 900 joukkoliikenteen ammattilaista ja kuljettaa vuodessa noin 35 miljoonaa asiakasta niin kaupunki- ja reittiliikenteessä kuin tilausajoissakin. Pohjolan Liikenteellä on noin 500 bussia.

VR huolehtii matkustajaliikenteestä rautateillä. VR:n junat ajavat vuorokaudessa noin 300 kaukojunavuoroa ja 800 lähijunavuoroa. VR haluaa tarjota nopeita junayhteyksiä ja mukavia matkustuskokemuksia kehittämällä junapalveluita, parantamalla täsmällisyyttä ja uusimalla hinnoittelua. Matkustajaliikenteeseen kuuluu myös bussiyhtiö Pohjolan Liikenne ja ravintola- ja cateringpalveluja tarjoava Avecra. Matkustajaliikenne on osa VR-konsernia.