(Poistunut julkaisusta)

KESÄTYÖ Liikenteenohjaajia
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2018

Miltä näyttävät sinun kesäunelmasi?

Onko haaveissasi reppureissu maailman ympäri tai kenties uusi kulkupeli? Odotatko innoissasi kesän festareita ja mökkireissuja, mutta matkakassa on vielä keräämättä? Vai unelmoitko enemmän itsesi ja työkokemuksesi kehittämisestä? Niin tai näin, kesä on parasta aikaa kartuttaa sekä arvokasta työkokemusta että kassaa unelmien toteuttamista varten! Sihti tarjoaa tänäkin kesänä useille innokkaille kesäduunareille töitä lukuisissa asiakasyrityksissämme.

Etsimme nyt reippaalla asenteella varustettuja LIIKENTEENOHJAAJIA kesäkaudeksi erilaisiin metallialan työtehtäviin. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi, mutta ei välttämätön. Pääasia on, että olet valmis käärimään hihat ja oppimaan uutta – kaikki työntekijät saavat perehdytyksen tehtäviinsä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen kesäduunin ja mahdollisuuden kartuttaa työkokemustasi asiakasyrityksissämme. Useille kauttamme työllistyneille kesätyöntekijöillemme on avautunut myös kesän jälkeen mahdollisuus jatkaa töitä esimerkiksi osa-aikaisena opintojen ohella.

Hae nyt ja varmista, että kesäunelmasi käyvät toteen!