(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö: liikennetekniikan suunnittelija
Proxion

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.12.2019

Miltä kuulostaisi viettää kesä työskennellen Suomen johtavien asiantuntijoiden seurassa? Entä innostaisiko kesäpesti rennossa ja innovatiivisessa työyhteisössä? Mikäli haluat saada huippuduunin huikeilla eduilla, kannattaa laittaa hakemus tulemaan: kesä Proxionilla on nimittäin omaa luokkaansa!

Haemme vuoden 2020 kesätiimiimme Helsinkiin, Kuopioon, Ouluun, Pieksämäelle tai Tampereelle liikennetekniikan suunnittelijoita. Olet liikennetekniikan, sähkö- tai automaatioalan AMK- tai DI -opiskelija ja sinulla on opintoja takana jo muutaman vuoden ajalta. Kokemus suunnittelutehtävistä ja ohjelmien käytöstä voidaan lukea eduksesi, mutta kesäpestin onnistuneessa suorittamisessa motivaatio on tärkein tekijä.

Toivomme sinulta innokkuutta ja oppimishalua. Osaat ajatella omilla aivoillasi ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Kiinnostus raidemaailmaa kohtaan on plussaa, mutta ei välttämätöntä – se tulee kyllä työnteon myötä. Sinulla on palava intohimo päästä mukaan Proxionin timanttiseen tiimiin: meillä kun ei tehdä vain töitä, meillä tehdään tulevaisuutta!

Proxionilla saat mahdollisuuden olla mukana vahvasti kasvavassa huipputiimissä ja pääset kehittämään omaa osaamistasi mielenkiintoisten, vaativien ja kansainvälistenkin asiakastoimeksiantojen parissa. Innovatiivisen työyhteisön lisäksi saat mahdollisuuksia oman urapolkusi luomiseen: hyvin hoidettu kesäpesti poikii usein jatkotöitä myös opintojen oheen - aktiivisuus palkitaan! Kuten kaikille työntekijöillemme, myös kesäosaajillemme tarjoamme kilpailukykyisen palkan, kattavan työterveyshuollon ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni – kampanjassa ja noudatamme VKD20-pelisääntöjä.

Älä siis enää mieti, vaan tule osaksi Proxionin menestystarinaa! Lähetä CV:si, tuore opintosuoritusotteesi ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen proxionrekry@proxion.fi