Kesätyö – Liikennesuunnittelun harjoittelija
Sweco

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.12.2021

Haemme Helsinkiin tai Tampereelle

LIIKENNESUUNNITTELUN HARJOITTELIJAA

Haemme kesätyöntekijää liikennesuunnittelutehtäviin liikenneosastomme vahvistukseksi Helsinkiin tai Tampereelle. Liikennesuunnittelun harjoittelijana tehtäviisi kuuluvat monipuolisissa liikennesuunnittelu ja -selvityshankkeissamme avustaminen. Työnkuvaasi kuuluu mm. suunnittelun lähtöaineistojen kokoamista, rakennusten ja maankäytön liikennesuunnittelua, ajouratarkasteluja, liikenteen ohjauksen ja työnaikaisten liikennejärjestelyjen suunnittelua, kestävän liikkumisen toimeksiantoja sekä erilaisia selvityksiin liittyviä kirjoitustehtäviä. Perustyötäsi voi olla mm. suunnitelmien ja karttojen puhtaaksi piirtämiseen liittyvät tehtävät.

Toimimme monipuolisissa liikennesuunnittelutehtävissä ympäri Suomen eri kokoluokan ja suunnitteluvaiheiden hankkeissa. Merkittäviä käynnissä olevia hankkeita ovat tällä hetkellä esimerkiksi Tampereen ja pääkaupunkiseudun raitiotiehankkeet. Pääkaupunkiseudulla olemme mukana Raide-Jokerissa, Kruunusilloissa, Kalasataman raitiotiehankkeessa sekä Vantaan raitiotien suunnittelussa.  Saumaton yhteistyö ja matala organisaatiomme takaavat onnistumisen hankkeessa kuin hankkeessa. Arkeemme kuuluu tiivis yhteistyö esimerkiksi katu-, tie- ja ratasuunnittelun sekä maankäytön suunnittelun asiantuntijoiden kanssa.

Mutkaton Sweco-porukka 
Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman. Odotamme, että sinulla on uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen!

Swecolaisille on tärkeää päästä kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, sekä työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Olemme sitoutuneet Vastuullinen kesäduuni -kampanjan periaatteisiin ja jokavuotisissa kyselyissä kesätyöntekijämme ovat kiittäneet aidosti hyvästä ilmapiiristä ja työtehtävien mielekkyydestä. Meillä olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan riippumatta kokemusvuosista. Swecolla pääset hyödyntämään omaa osaamistasi ja esihenkilösi sekä työkaverisi tukevat sinua ja ammatillista kasvuasi: sinun ei tarvitse olla valmis asiantuntija. Kesätyöntekijöidemme yleinen tyytyväisyys on korkealla tasolla ja moni jatkaakin meillä tehtävissään kesän jälkeen.

Tutustu tarkemmin swecolaiseen työkulttuuriin: https://www.sweco.fi/ura/tyontekijalupaus/

Avaimia tehtävässä menestymiseen
Haemme liikennesuunnittelun opiskelijaa (rakennusalan teekkari, insinööriopiskelija tai muu vastaava) tai vastavalmistunutta alan ammattilaista. Olet motivoitunut oppimaan ja haluat saada kokemusta käytännön projektityöstä ja syventää osaamistasi yhteistyössä kokeneiden asiantuntijoiden kanssa.

Suunnitteluohjelmistojen hallinta, aikaisempi kokemus alalta sekä englannin kielen taito katsotaan eduksesi. Käytämme projekteissamme mm. AutoCAD- , Vissim-, Synchro/Simtraffic-, QGIS ja ArcGIS-ohjelmistoja. AutoCADin perusteiden osaaminen on työssäsi välttämätön taito samoin kuin kiinnostus uuden oppimiseen.

Arvostamme lisäksi ennen kaikkea hyvää ja ennakkoluulotonta asennetta.

Hakeminen
Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja opintorekisteriotteesi meille alla olevan hakupainikkeen kautta. 

Kesätyöhakumme on avoinna 14.2.2022 asti mutta käsittelemme hakemuksia ja teemme valintoja jo hakuaikana, joten olethan nopea! Ilmoitathan hakemuksessasi, missä kaupungissa haluaisit työskennellä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1535558
  • Tehtäväalue: Arkkitehti- ja suunnittelutehtävät, Infrastruktuuri, Tekninen suunnittelu
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Pirkanmaa, Tampere, Uusimaa
  • Lisätietoja antaa: Lisätietoja tehtävistä antaa: Mikko Suhonen (Helsinki), puh. 040 7159622, etunimi.sukunimi(a)sweco.fi ja Outi Leppänen (Tampere), puh. 040 8630580, etunimi.sukunimi(a)sweco.fi.