Kesätyö - Liikennesuunnittelija
Sweco

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2021

Haemme Helsinkiin ja Tampereelle
LIIKENNESUUNNITTELIJAA

Haemme kesätyöntekijää liikennesuunnittelutehtäviin kasvavan ja nuorekkaan liikenneosastomme vahvistukseksi Helsinkiin tai Tampereelle. Liikennesuunnittelijana tehtäviisi kuuluvat monipuolisissa liikennesuunnittelu ja -selvityshankkeisamme avustaminen. Työnkuvaasi voivat kuulua mm. rakennusten ja maankäytön liikennesuunnittelu, liikenteen ohjauksen suunnittelu ja työnaikaisten liikennejärjestelyjen suunnittelu sekä kestävän liikkumisen toimeksiannot. Tehtävän sisältö määritellään tarkemmin osaamisesi ja kiinnostuksesi pohjalta.

Toimimme monipuolisissa liikennesuunnittelutehtävissä ympäri Suomen. Merkittäviä käynnissä olevia hankkeita ovat tällä hetkellä esimerkiksi Tampereen ja pääkaupunkiseudun raitiotiehankkeet. Pääkaupunkiseudulla olemme mukana Raide-Jokerissa, Kruunusilloissa, Kalasataman raitiotiehankkeessa sekä Vantaan raitiotien suunnittelussa.  Saumaton yhteistyö ja matala organisaatiomme takaavat onnistumisen hankkeessa kuin hankkeessa.

Mutkaton Sweco-porukka 
Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman.

Swecolaisille on tärkeää päästä kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, sekä työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Tutustu tarkemmin swecolaiseen työkulttuuriin: https://www.sweco.fi/ura/tyontekijalupaus/)

Avaimia tehtävässä menestymiseen
Olet rakennusalan teekkari, insinööriopiskelija tai jo vastavalmistunut ja haluat kehittyä liikennesuunnittelun asiantuntijana. Olet motivoitunut oppimaan ja haluat saada kokemusta käytännön projektityöstä ja syventää osaamistasi yhteistyössä kokeneiden ammattilaisten kanssa.

Suunnitteluohjelmistojen hallinta, aikaisempi kokemus alalta sekä englannin kielen taito katsotaan eduksesi. Käytämme projekteissamme mm. AutoCAD- , Vissim-, Synchro/Simtraffic-, QGIS ja ArcGIS-ohjelmistoja. Arvostamme lisäksi ennen kaikkea hyvää ja ennakkoluulotonta asennetta.

Lisätiedot ja hakeminen
Voit tutustua meihin erilaisissa virtuaalisissa opiskelijatapahtumissa ja virtuaalisilla opiskelijamessuilla, tule tutustumaan Swecoon ja juttelemaan työntekijöidemme kanssa. 

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja opintorekisteriotteesi meille alla olevan hakupainikkeen kautta. Kesätyöhakumme on avoinna 15.2.2021 asti mutta käsittelemme hakemuksia ja teemme valintoja jo hakuaikana, joten olethan nopea! Ilmoitathan hakemuksessasi, missä kaupungissa haluaisit työskennellä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1413494
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Pirkanmaa, Tampere, Uusimaa
  • Lisätietoja antaa: Lisätietoja tehtävistä antaa Helsinki: Mikko Suhonen, puh. 040 7159622, mikko.suhonen@sweco.fi. Tampere: Juha Inkiläinen, puh. 040 8629351, juha.inkilainen@sweco.fi