Kesätyö, Levyseppä-hitsaajia
Helen Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2021
Elämäsi energisin kesä – meillä pääset näyttämään kykysi ja vaikuttamaan! 

Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. 

Etsimmekin nyt energiseen joukkoomme kahta levyseppähitsaajaa Helsingin Hanasaareen. 

Kesätyöt ajoittuvat meillä pääsääntöisesti toukokuusta syyskuuhun, mutta ajankohdissa voi olla neuvotteluvaraa.  

Tulet kesän ajan työskentelemään levy- ja hitsaustöiden parissa. Pääsääntöisesti tulet työskentelemään Hanasaaressa, mutta työtehtäväsi saattavat sijoittua vuosihuoltojen mukaisesti myös Salmisaaren ja Vuosaaren voimalaitoksille sekä lämpölaitoksille. 
 
Onnistuaksesi tehtävässä, odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, aitoa kiinnostusta alaa kohtaan sekä innostusta oppia uutta jokaisen työpäivän aikana. Toivoisimme kone- ja metallialan olevan sinulle tuttu jo opintojesi tai työkokemuksen kautta ja olethan vähintään 18-vuotias? Katsomme eduksi aikaisemman asennus- ja hitsauskokemuksen sekä mittausosaamisen (työntömitta ja mikrometri). Työn turvallinen suorittaminen edellyttää voimassa olevia työturvallisuus- ja tulityöpätevyyksiä, mutta tarvittaessa autamme sinua niiden hankkimisessa ennen kesätyön alkua. 
 
Toivomme sinusta innokasta, positiivista ja oma-aloitteista työkaveria. 

Oletko valmis tarttumaan haasteeseen ja luomaan yhteisiä kesämuistoja kanssamme? Jos energiamme kohtasivat, haluamme ehdottomasti oppia sinusta lisää hakemuksen muodossa sivujemme (https://www.helen.fi/kesätyö) kautta, kuitenkin viimeistään 08.03.2021. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, kannattaa siis toimia salamana.  

Voit kysyä lisää tehtävästä ja työskentelystä meillä Ahto Penneltä soittamalla numeroon 0404818231, hän on parhaiten tavoitettavissa ma-pe klo 7–14.  

Yhdistetään voimat! 
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot