(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö, levyseppä-hitsaaja
Helen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Vietä kanssamme unohtumaton kesä, jota muistellaan lämmöllä pitkään!

Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. 

Etsimme nyt rohkeaan joukkoomme levyseppä-hitsaajia Helsinkiin. 

Mistä on ikimuistoinen kesä tehty?  

Monipuolisiin kesätyöpäiviisi levyseppä-hitsaajana sisältyy voima- ja lämpölaitosten kattiloiden ja turbiinien vuosihuoltotöitä, kunnossapitoa sekä asennustöitä, kuten esimerkiksi venttiilien, pumppujen ja vaihteistojen kunnostusta sekä huoltoa. Hanasaaren konepajalla tehtäviisi kuuluu lisäksi sekä levy- ja hitsaustöitä että koneistukseen liittyviä tehtäviä. Tulet kesän ajan työskentelemään pääsääntöisesti Hanasaaressa, mutta työtehtäväsi saattavat sijoittua myös Salmisaaren ja Vuosaaren voimalaitoksille. 

Onnistuaksesi tehtävässä, odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, aitoa kiinnostusta alaa kohtaan sekä innostusta oppia uutta jokaisen työpäivän aikana. Onhan vastaava tekeminen jo sinulle tuttua kone- ja metallialan perustutkintosi tai energiatekniikan ammattikorkeakoulututkintosi kautta ja olethan vähintään 17-vuotias? Katsomme eduksi aikaisemman asennus- ja hitsauskokemuksen, mittausosaamisen (työntömitta ja mikrometri) sekä työturvallisuus- ja tulityökortit. 

Toivomme sinusta innokasta, positiivista ja oma-aloitteista työkaveria. 

Ikimuistoinen kesä rakentuu uuden oppimisesta ja kokeilemisesta, muiden heleniläisten kanssa verkostoitumisesta ja hauskanpidosta sekä itsensä haastamisesta. Ja mikä tärkeintä, pääset tekemään asiakkaidemme arjesta helpompaa ja mutkattomampaa. Viime vuoden kesätyöntekijät arvostivat erityisesti Helenin avointa ilmapiiriä, kannustavia työkavereita sekä vaihtelevia työtehtäviä. Huikeat 100 % kesätyökyselyymme vastanneista suosittelisi meitä työnantajana kokemuksensa perusteella. Olemme myös sitoutuneet Vastuullinen kesäduuni -kampanjan periaatteisiin. Voit siis luottaa siihen, että kesästäsi tulee antoisa säästä huolimatta. 

Kesätyöt ajoittuvat meillä pääsääntöisesti toukokuusta syyskuuhun, mutta ajankohdissa voi olla neuvotteluvaraa. Tehtävä on kokoaikainen päivätyö.  

Voit kysyä lisää tehtävästä ja työskentelystä Helenillä Immo Kettuselta soittamalla numeroon 050 559 2716. 

Yhdistetään voimat!