Kesätyö – Legal Trainee
Sweco

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.12.2021

Haemme Helsinkiin Ilmalan Sweco-taloomme
LEGAL TRAINEETA

Tässä tehtävässä tulet toimimaan avustavissa in house -lakimiehen moninaisissa tehtävissä lakiosastollamme. Tehtävänkuvasi on laaja, sisältäen avustavia tehtäviä sopimusoikeuden, tietosuojan ja yhtiön juridisen hallinnon parissa. Pääset näkemään rakennuttajakonsulttitoiminnan arkipäivää niin liiketoiminnan kuin hallinnonkin näkökulmista. Työskentelet osana kuuden hengen tiivistä lakimiestiimiä.  Tehtävät vaihtelevat rutiiniluontoisista tehtävistä vastuullisempiin selvitystöihin osaamisesi ja kokemuksesi perusteella.

Mutkaton Sweco-porukka 
Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman. Odotamme, että sinulla on uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen!

Swecolaisille on tärkeää päästä kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, sekä työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Olemme sitoutuneet Vastuullinen kesäduuni -kampanjan periaatteisiin ja jokavuotisissa kyselyissä kesätyöntekijämme ovat kiittäneet aidosti hyvästä ilmapiiristä ja työtehtävien mielekkyydestä. Meillä olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan riippumatta kokemusvuosista. Swecolla pääset hyödyntämään omaa osaamistasi ja esihenkilösi sekä työkaverisi tukevat sinua ja ammatillista kasvuasi: sinun ei tarvitse olla valmis asiantuntija. Kesätyöntekijöidemme yleinen tyytyväisyys on korkealla tasolla ja moni jatkaakin meillä tehtävissään kesän jälkeen.

Tutustu tarkemmin swecolaiseen työkulttuuriin: https://www.sweco.fi/ura/tyontekijalupaus/

Avaimia tehtävässä menestymiseen
Olet opintojesi keskivaiheen ylittänyt / loppuvaiheessa oleva oikeustieteen opiskelija, ja sinulla on mielellään työkokemusta traineen tehtävistä asianajotoimistosta ja / tai yhtiön lakiosastolta. Juridisten selvitysten tekeminen ja sopimusten läpikäyminen on sinulle tuttua. Rakennuttajakonsulttitoiminnan tuntemus katsotaan eduksesi.

Olet innokas oppimaan uutta, oma-aloitteinen ja helposti lähestyttävä persoona, joka pyrkii ratkaisemaan eteen tulevat haasteet käytännönläheisesti. Olet samalla kuitenkin myös tarkka ja luotettava, ja hoidat sinulle annetut tehtävät huolella loppuun. Sinulla on natiivitasoisen suomen kielen taidon lisäksi sujuva englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Hakeminen
Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi, palkkatoiveesi ja opintorekisteriotteesi meille alla olevan hakupainikkeen kautta.

Kesätyöhakumme on avoinna 14.2.2022 asti mutta käsittelemme hakemuksia ja teemme valintoja jo hakuaikana, joten olethan nopea! 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1535551
  • Tehtäväalue: Laki, Toimistotyö, Hallinto
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Uusimaa
  • Lisätietoja antaa: Lisätietoja tehtävistä antaa Corporate Counsel, Head of Legal Eija Theis, puh. 044 3434 278, eija.theis@sweco.fi. Tehtävään liittyvät tiedustelut puhelimitse mieluiten seuraavina aikoina: 9.12. klo 14-14.30, 13.12. klo 14-14.30, 20.12. klo 13-13.30 ja 12.1. klo 14-14.30.