Kesätyö – Lastaaja

Paroc Oy Ab
Tietoa tehtävästä

Miltä kuulostaisi kesätyöpaikka huippu työyhteisössä eristeteollisuuden parissa?

Me Paroc Oy:lla etsimme Paraisten Kivivillatehtaalle reippaita työntekijöitä lastaukseen. Tehtävä on määräaikainen touko-elokuu 2021 välisellä ajalla. Työ on kaksivuorotyötä ja tehtävät sisältävät pääasiassa vastapainotrukin ja toiminnanohjausjärjestelmän käyttöä (valmistuotteiden inventointi, saldokirjaukset, lastauslistojen käsittely)

Toivomme sinulta oma-aloitteellisuutta, tiimityöskentelytaitoja ja positiivista asennetta. Olet valmis fyysiseen työhön ja IT-järjestelmien käyttökään ei tuota sinulle ongelmia. Aiempi kokemus vastaavista työtehtävistä tai trukin käytöstä katsotaan eduksi. Edellytämme täysi-ikäisyyttä ja suomen tai ruotsin kielen taitoa.

Sinä saat meiltä kattavan perehdytyksen ja koulutuksen tehtävään, kilpailukykyisen palkan ja mielenkiintoiset työtehtävät menestyvässä yrityksessä.

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemuksesi ml. CV mahdollisimman pian, täytämme avoimet paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Varastotyönjohtaja Juha Lassinniemi: juha.lassinniemi@owenscorning.com

Paroc on savuton työpaikka ja työhöntulotarkastus sisältää huumausainetestin.

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 14.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Lisätietoja saat Juha Lassinniemi: juha.lassinniemi@owenscorning.com

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta