Kesätyö, Laskutus
UPM

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.12.2020

Kesätöissä saat arvokasta kokemusta oman opiskelualasi töistä. Tarjoamme monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä kansainvälisessä yrityksessä, joka rakentaa kestävämpää huomista. Me inspiroidumme biotalouden rajattomista mahdollisuuksista ja viitoitamme tietä tulevaisuuteen, jossa maailma ei ole enää riippuvainen fossiilisista raaka-aineista. Tule mukaan!

 

 

Haemme nyt laskutuksen kesätyöntekijää UPM Salesin tilaus-toimitusketju tiimiimme Tulli Business Parkiin Tampereelle.

 

 

Esimiehen terveiset

 

“Kesäharjoittelijoistamme tulee laskutuksen ammatilaisia kesän aikana meidän positiivisessa ja rohkaisevassa työympäristössämme. Saat mahdollisuuden soveltaa opinnoissasi opittuja asioita käytännössä ja opit samalla varmasti myös rutkasti uutta. Tiimissämme työskentely on hauskaa, mielekästä ja palkitsevaa. Tiimimme on erityisen ylpeä sitoutumisestamme vastuullisuuteen sekä innovatiivisiin tuotteisiin ja palveluratkaisuihin. Odotamme innolla sinua tiimiimme kasvamaan kanssamme!”  – Sari Heikkilä

 

 

Kesätyöt

 

Laskutuksen kesätyöntekijänä hoidat kotimaan sekä vientimyynnin laskutusta. Pääset tutustumaan erilaisiin ulkomaankaupan maksutapoihin kuten esimerkiksi vientiperittäviin ja rembursseihin. Tulet työskentelemään toimitusketjuspesialistien kanssa tiiviissä yhteistyössä ja olet yhteydessä varustamoiden, huolitsijoiden, pankkien, asiakkaiden, agenttien ja myyntikonttoreiden kanssa.

 

UPM Timber valmistaa mänty- ja kuusisahatavaraa rakennus-, huonekalu-, puusepän- ja pakkausteollisuuteen maailmanlaajuisesti. Käytämme sertifioitua raaka-ainetta pohjoismaisista metsistä sekä viimeisimpiä sahateollisuuden tekniikoita korkealaatuisen ja asiakasvaatimukset täyttävän sahatavaran tuottamiseksi. UPM Timberillä on Suomessa neljä sahaa, joiden yhteenlaskettu vuotuinen kapasiteetti on 1,5 M kuutiometriä havusahatavaraa, sekä laaja oma myyntiverkosto Euroopassa ja Aasiassa. UPM Timberin henkilöstömäärä on 410 ja pääkonttori sijaitsee Tampereella. www.upmtimber.fi

 

 

Kesätyöntekijämme

 

Etsimme talouspuolen opiskelijoita jotka ovat jo ylittäneet opintojensa puolivälin. Arvostamme positiivista ja energistä asennetta, oma-aloitteisuutta sekä vastuuntuntoa. Työympäristössämme tarvitset erinomaista niin suullista kuin kirjallista suomen- ja englannin kielen taitoa. Myös muu kielitaito katsotaan eduksi.

 

Perehdytämme kaikki kesätyöntekijät tehtäviinsä ja työyhteisön sääntöihin. Olet täysivaltainen työyhteisön jäsen heti ensi päivästä lähtien. Rohkaisemme aktiivisuuteen, kysymään ja oppimaan lisää työtehtävistä.


Meille UPM:ssä turvallisuus on olennainen osa jokapäiväistä toimintaa. Tavoitteenamme on, ettei yhtäkään tapaturmaa tapahdu työpaikallamme. Odotammekin jokaiselta UPM:läiseltä turvallisuusajattelun omaksumista ja sitoutumista yhteisiin sääntöihin sekä halua edistää näitä omalla toiminnallaan.

 

 

UPM työpaikkana

 • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu turvallisuus, osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
 • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
 • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
 • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

 

 

Oletko valmis?

 

Lisätietoja kesärekrytoinnin aikatauluista, hakemisesta ja kesätyöpaikoista löydät osoitteesta www.upm.fi/kesa.

 

Kuule lisää kesätöistä ja kysy! Järjestämme useita webinaareja, ilmoittaudu sinulle sopivaan kesätyöwebinaarisivullamme.

 

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo ennen haun päättymistä. 

 

Täytä hakijaprofiilisi sekä hakemus huolellisesti, lisääthän myös ansioluettelosi ja hakemuskirjeen. Haku päättyy 14.02.2021. 

 

Hakujärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota meihin yhteyttä sähköpostitse summer@upm.com tai puhelimitse 0204146600. 

Osallistumme vastuullinen kesäduuni –kampanjaan. 

Huomioithan, että kesätyötehtäviin ei ole mahdollista saada sopeutumisrahaa, tai/ja maahanmuuttotukea. 

UPM on tupakoimaton työpaikka. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1405671
 • Tehtäväalue: Toimistotyö
 • Työsuhde: Kesätyö
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Tampere
 • Lisätietoja antaa: Hakujärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota meihin yhteyttä sähköpostitse summer@upm.com tai puhelimitse 0204146600.