Kesätyö, Laskuttaja
Helen Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2021
Elämäsi energisin kesä – meillä pääset näyttämään kykysi ja vaikuttamaan! 

Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. 

Etsimmekin nyt energiseen joukkoomme laskuttajaa Helsingin Kamppiin.  

Koronatilanteesta riippuen työ voi olla lähes kokonaan tai osittain etätyötä. Etätyömahdollisuudesta sovitaan tarkemmin esihenkilön kanssa työn aloituksen yhteydessä. 

Kesätyö ajoittuu ajalle 03.05.–31.08.2021 tai tilanteesi mukaan. 

Tulet kesän ajan työskentelemään laskuttajana joko lämpökannan (kaukolämpö ja -jäähdytys) tai sähkön laskutuksen parissa. Työpäiviesi aikana pääset tekemään monipuolisia energia- ja palvelulaskutukseen sekä sopimushallintaan liittyviä tehtäviä. Kesätyöhösi kuuluu muun muassa asiakkaiden ja muiden sidosryhmien palvelemista. Pääset kasvattamaan osaamistasi myös osallistumalla sopimustietojen ylläpitoon ja laskutus- ja verkkolaskuosoitteiden tallennukseen asiakastietojärjestelmään sekä e-laskuvaltuutusten tarkastuksiin. Työtehtävien sisältö voi vaihdella taustastasi ja kiinnostuksestasi riippuen. 
 
Onnistuaksesi tehtävässä, odotamme sinulta numerotarkkuutta, asiakaspalvelutaitoja ja aitoa mielenkiintoa auttaa asiakkaita. Onhan laskutus sinulle jo jonkin verran tuttua ja takanasi kaupallisen alan korkeakouluopintoja? Koska palvelemme asiakkaitamme suomen lisäksi myös englanniksi ja ruotsiksi, katsomme näiden kielten taitamisen eduksesi. Käytämme työssämme useampia järjestelmiä, joten tietotekninen näppäryys ja nopea omaksumiskyky auttavat kesätyössä menestymisessä. 
 
Toivomme sinusta huolellista, yhteistyökykyistä ja asiakaspalveluhenkistä työkaveria.  

Oletko valmis tarttumaan haasteeseen ja luomaan yhteisiä kesämuistoja kanssamme? Jos energiamme kohtasivat, haluamme ehdottomasti oppia sinusta lisää hakemuksen muodossa sivujemme (https://www.helen.fi/kesätyö) kautta, kuitenkin viimeistään 08.03.2021. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, kannattaa siis toimia salamana.  

Voit kysyä lisää tehtävästä ja työskentelystä meillä Eeva-Leena Hakamäeltä soittamalla numeroon 040 548 6063, hän on parhaiten tavoitettavissa to 11.2. klo 12–14 ja ma 22.2. klo 11–12. 
 
Yhdistetään voimat! 
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot