(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö, laskuttaja
Helen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Vietä kanssamme unohtumaton kesä, jota muistellaan lämmöllä pitkään!

Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. 

Etsimme nyt rohkeaan joukkoomme laskuttajaa kesätyöntekijäksi Helsingin Kamppiin. 

Mistä on ikimuistoinen kesä tehty? 

Työskentelet kesän ajan laskuttajana joko lämpökannan (kaukolämpö ja -jäähdytys) tai sähkön laskutuksen parissa. Työpäiviesi aikana pääset tekemään monipuolisia energia- ja palvelulaskutukseen sekä sopimushallintaan liittyviä tehtäviä. Kesätyöhösi kuuluu muun muassa asiakkaiden ja muiden sidosryhmien palvelemista. Pääset kasvattamaan osaamistasi myös osallistumalla sopimustietojen ylläpitoon ja tallennukseen asiakastietojärjestelmään sekä e-laskuvaltuutusten tarkastuksiin. Työtehtävien sisältö voi vaihdella taustastasi ja kiinnostuksestasi riippuen. 

Onnistuaksesi tehtävässä, odotamme sinulta numerotarkkuutta, asiakaspalvelutaitoja ja aitoa mielenkiintoa auttaa asiakkaita. Onhan laskutus sinulle jo jonkin verran tuttua ja takanasi kaupallisen alan korkeakouluopintoja? Koska palvelemme asiakkaitamme suomen lisäksi myös englanniksi ja ruotsiksi, katsomme näiden kielten taitamisen eduksesi. Käytämme työssämme erilaisia järjestelmiä, joten tietotekninen näppäryys auttaa kesätyössä menestymisessä. 

Toivomme sinusta huolellista, yhteistyökykyistä ja asiakaspalveluhenkistä työkaveria.  

Ikimuistoinen kesä rakentuu uuden oppimisesta ja kokeilemisesta, muiden heleniläisten kanssa verkostoitumisesta ja hauskanpidosta sekä itsensä haastamisesta. Ja mikä tärkeintä, pääset tekemään asiakkaidemme arjesta helpompaa ja mutkattomampaa. Viime vuoden kesätyöntekijät arvostivat erityisesti Helenin avointa ilmapiiriä, kannustavia työkavereita sekä vaihtelevia työtehtäviä. Huikeat 100 % kesätyökyselyymme vastanneista suosittelisi meitä työnantajana kokemuksensa perusteella. Olemme myös sitoutuneet Vastuullinen kesäduuni -kampanjan periaatteisiin. Voit siis luottaa siihen, että kesästäsi tulee antoisa säästä huolimatta. 

Toivomme sinusta tiimiläistämme tilanteesi mukaan touko-/kesäkuusta elokuun loppuun saakka. Tehtävä on kokoaikainen päivätyö.  

Oletko valmis tarttumaan haasteeseen ja luomaan yhteisiä kesämuistoja kanssamme? Jos energiamme kohtasivat, haluamme ehdottomasti oppia sinusta lisää hakemuksen muodossa sivujemme (helen.fi/kesätyö) kautta, kuitenkin viimeistään 29.2.2020. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, kannattaa siis toimia salamana.  

Voit kysyä lisää tehtävästä ja työskentelystä Helenillä tulevalta esimieheltäsi Eeva-Leena Hakamäeltä soittamalla numeroon 0405486063. Hän on parhaiten tavoitettavissa pe 17.1. klo 9-11 ja to 23.1. klo 13-15. 

Yhdistetään voimat!