(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö: Laskustuksen tarkastus
Hartwall

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019

Mitä tehtävään kuuluu?

Tehtäviisi kuuluu asiakastoimitusten tositteiden käsittely ja arkistointi, sekä niihin liittyvien epäselvyyksien korjaaminen. Toimit osana kokenutta tiimiä, jossa vastaat sinulle määritellyn alueen asioista. Vastuullasi ovat mm. toimituspoikkeamien selvitys ja kirjaus tietojärjestelmään, toimituksiin liittyvien reklamaatioiden selvittäminen sekä toimitusten tilitys automaattisen järjestelmän ongelmatapauksissa.

Millaisia työntekijöitä etsimme?

Haemme ahkeraa, oma-aloitteista ja vastuuntuntevaa vähintään 18-vuotiasta henkilöä. Toivomme sinulta kaupallista koulutustaustaa, esimerkiksi tradenomi tai merkonomi. Työskentelytavoiltasi olet huolellinen ja järjestelmällinen. Arvostamme aiempaa kokemusta työskentelystä toiminnanohjauksen tai taloushallinnon järjestelmien parissa, sekä yleistä toimitusketjun ja laskutuskäytäntöjen tuntemusta.

Tehtävässä toimit tiiviissä yhteistyössä jakelukuljettajien, myyntiedustajien ja asiakkaiden kanssa, joten asiakaspalveluhenkisyys ja hyvät vuorovaikutustaidot ovat edellytyksiä työssä suoriutumiselle.

Työaika ja kesto?

Työ on säännöllistä päivätyötä klo 8-16.

Kesätyö alkaa toukokuun loppupuolella ja kesto on noin kolme kuukautta.

Mitä tarjoamme sinulle?

Haluamme antaa positiivisen kesätyökokemuksen tarjoamalla mielekästä työtä ja arvokasta työkokemusta. Kesätyöntekijät ovat meille erityisen tärkeitä, joten olemme sitoutuneet noudattamaan hyvän kesätyön periaatteita. Osallistumme jo kahdeksatta kertaa Vastuullinen kesäduuni -kampanjaan. Meille on ominaista hyvä ilmapiiri, tehokas ja mukava tiimityö sekä turvallisuudesta huolehtiminen. Lisäksi tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen sekä kattavat henkilöstöedut.

Lisätietoja

Lisätietoja näistä tehtävistä antaa Kuljetuspäällikkö Jorma Vasikainen, p. +358 400 407 120 perjantaina 1.2.2019 klo 13-15.

Tykkää meistä Facebookissa ja pääset seuraamaan rekrytoinnin etenemistä: https://www.facebook.com/kesatyohartwallilla.

Hakuaika

Jätäthän hakemuksesi 10.2.2019 mennessä kotisivujemme kautta osoitteessa http://www.hartwall.fi/fi/ura-hartwallilla