KESÄTYÖ LAPPEENRANNASSA
Finnsementti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.12.2018
Finnsementti Oy kuuluu CRH-konserniin, joka on yksi maailman johtavista rakennusmateriaaliyrityksistä. Valmistamme sementtejä Paraisten ja Lappeenrannan tehtailla. Strategiansa mukaisesti Finnsementti panostaa asiakaskokemuksen kehittämiseen, jatkuvaan parantamiseen sekä henkilöstön hyvinvointiin. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme rakennusalan paras asiakaskokemus. Finnsementti on mukana rakentamassa kestävää Suomea.

Olemme iloisia, että Finnsementti kiinnostaa sinua kesätyöpaikkana! Rekrytoimme tänäkin vuonna kesäharjoittelijoita Lappeenrannan sementtitehtaalle, laboratorioon ja hallintoon. Palkkaamme tehtaalle kunnossapitoon, sementtituotantoon ja klinkkerituotantoon työntekijöitä päivätyöhön ja keskeytymättömään kolmivuorotyöhön, sekä aineenkoestuslaborantteja ja vuorolaborantteja laboratorioihin. Lisäksi tarvitsemme tehdaskonttorilla vahvistusta monipuolisiin hallinnollisiin tehtäviin.

Osallistumme Vastuullinen kesäduuni -kampanjaan ja noudatamme hyvän kesätyön periaatteita. Tarjoamme sinulle kesäksi mielenkiintoisia tehtäviä sekä kivat ja osaavat työkaverit.

Kesätyöhakumme on avoinna 31.1.2019 asti mutta osastomme käsittelevät itsenäisesti hakemuksia ja tekevät valintoja jo hakuaikana, joten olethan nopea! Ilmoitamme kaikille hakijoille, olemmeko voineet tarjota kesätyöpaikan vai ei.

Yhteyshenkilömme mahdollisia kysymyksiä varten on henkilöstöassistentti Minna Kuosmanen, minna.kuosmanen@finnsementti.fi.

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1210877
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.1.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Minna Kuosmanen (minna.kuosmanen (a) finnsementti.fi)
  • Sijainti: Lappeenranta