Kesätyö, Lappeenrannan sementtitehdas
Finnsementti Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.12.2020

Finnsementti Oy kuuluu CRH-konserniin, joka on yksi maailman johtavista rakennusmateriaaliyrityksistä. Valmistamme sementtejä Paraisten ja Lappeenrannan tehtailla. Strategiansa mukaisesti Finnsementti panostaa asiakaskokemuksen kehittämiseen, jatkuvaan parantamiseen sekä henkilöstön hyvinvointiin. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme rakennusalan paras asiakaskokemus. Finnsementti on mukana rakentamassa kestävää Suomea.

Olemme iloisia, että Finnsementti kiinnostaa sinua kesätyöpaikkana! Rekrytoimme kesätyöntekijöitä Lappeenrannan sementtitehtaalle ja laboratorioon. Palkkaamme työntekijöitä tehtaalle kunnossapitoon ja tuotantoon, päivätyöhön ja keskeytymättömään kolmivuorotyöhön. Lisäksi palkkaamme laborantteja laadunvalvontaan ja keskeytymättömään kolmivuoroon.

Olemme savuton työpaikka. Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä työhöntulotarkastusta, joka saattaa sisältää huumausainetestauksen.

Osallistumme Vastuullinen kesäduuni -kampanjaan ja noudatamme hyvän kesätyön periaatteita. Tarjoamme sinulle kesäksi mielenkiintoisia tehtäviä sekä kivat ja osaavat työkaverit.

Kesätyöhakumme on avoinna 28.2.2021 asti mutta osastomme käsittelevät itsenäisesti hakemuksia ja tekevät valintoja jo hakuaikana, joten olethan nopea! Ilmoitamme kaikille hakijoille, olemmeko voineet tarjota kesätyöpaikan vai ei.

Yhteyshenkilömme mahdollisia kysymyksiä varten on henkilöstöassistentti Minna Kuosmanen, minna.kuosmanen@finnsementti.fi.

Käy kotisivuillamme lukemassa meillä viime kesänä työskennelleiden kesätyöntekijöiden mietteitä Finnsementistä työnantajana: https://finnsementti.fi/rekry/ 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1405642
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto, Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.2.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Minna Kuosmanen (minna.kuosmanen (a) finnsementti.fi)
  • Sijainti: Lappeenranta, Etelä-Karjala